Özcan Işıklar’dan bayan personele darp açıklaması

Özcan Işıklar’dan bayan personele darp açıklaması
Geçtiğimiz haftalarda Silivri Belediyesi’nde Elektrik Mühendisi olarak görev yapan Gülnihal Özdilek, Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından dövüldüğünü iddia etmişti. Işıklar, Dün gerçekleştirilen mecliste, “Hakaret etti, mağdur olan benim” açıklamasın
 Silivri Belediyesi’nde Elektrik Mühendisi olarak görev yapan Gülnihal Özdilek, geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından darp edildiğini iddia etmişti. İddialar yerel ve ulusal basında büyük ses getirirken, Işıklar net bir açıklama yapmamıştı.


Dün gerçekleştirilen Temmuz Ayı Birinci Meclis Toplantısı’nda AK Parti Grubunun konuyla ilgili soru üzerine konuşan Işıklar, “Hakaret etti. Daha fazlasıyla mağdur olan benim” dedi.
Işıklar’ın yaptığı açıklama şu şekilde;

‘KIZIM SIKINTI NE’ DEDİM’

“8 tane imza var. Bugüne kadar belediyedeki arkadaşlarımızla sıkıntılar yaşanmış. 3 defa yer değiştirdik. Bir insan hasta olabilir. Rahatsızlığını alıyorum, hiçte üstüne gitmedik. Çok sıkıntı olunca, dışarı da park ve bahçelerde görevlendirmesi yapıldı. Çok şikayet geldiğinden de memur olmasından dolayı ben tutanak olması gerektiğini müdürler toplantısında söylüyorum. Böyle bir tutanak geldi. 8 kişi. Tutanak duruyor. Ağza alınmayacak küfürler orada bulunan bütün arkadaşlarına. Garajı ziyarete gittim. Rutin kontrolleri yapıyoruz. Orada kapısı açık, ‘kızım nedir bu sıkıntı? Geçinemiyor musunuz arkadaşlarınızla’ dediğimde, aynı hakaretin daha fazlasını bana yaptı. Ve daha fazlasıyla mağdur olan benim.

‘HAKARETE UĞRADIM’

Ben onu sıkıntısından dolayı, orada millet duydu. Bindim arabama çıktım, gittim. Sonra şikayette bulunmuş ‘mağdurum’ diye. Mağdur olan benim. Bana hakarette bulundu. Orada 10 kişi de şahit. Kimseye zorla imza attıramam, tutanak tutarak adliyeye bildirdik. Mağdur olan ve hakarete uğrayan benim tam tersi. Gören kimse var mı benim orada ona bir fiske vurduğumu? Öyle bir şey gören yok. Hakaret ettiğini herkes gördü. Ben 6 senedir görevdeyim. Hiçbir arkadaşımla böyle bir tartışmam olmadı. Savcılığa verdiği ifade de ne kadar sağlıklı düşündüğünü artık takdirinize bırakıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.