Park Bahçeler Müdürlüğünden Yoğun Mesai

Park Bahçeler Müdürlüğünden Yoğun Mesai
Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü aralıksız devam eden bakım çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın halk sağlığına verdiği önem ve “Huzur ve güven içinde yaşanan bir Çatalca” duyarlılığına bağlı olarak yapılan çalışmalar, hız kesmeden devam ediyor.

Halk sağlığı ön planda tutuluyor

Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin belirli noktalarında gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halk sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor.

Ekipler revize, peyzaj ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ederken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, can ve mal güvenliğini tehdit eden, elektrik tellerine değen ve kuruyan ağaçların budanması ve kesimini de gerçekleştiriyor.

Vatandaşlar memnun

Çocukların yaz kış demeden uğrak yerleri olan çocuk oyun parklarını da ihmal etmeyen ekipler, parkların genel bakım ve temizliklerini yaparak oyun gruplarında eskiyen kırılan parçaları yeniliyor.

Parklardaki bordürleri boyayan, yıpranan yeşil alanları yeniden düzenleyen ve budama, çim biçme, ilaçlama gibi çalışmalarla mevsim bitki ve çiçeklerinin bakımını yapan ekipler, ağaç altındaki bir banka oturup, Çatalca’nın o güzel havasını içine çekmeyi alışkanlık haline getiren vatandaşların memnuniyeti eşliğinde çalışıyor. “Bütün çabamız vatandaşlarımız içindir” ilkesiyle birçok kapsamlı bakım-onarım çalışmasının yürütüldüğü park ve bahçeler, rengârenk görüntüleriyle göz dolduruyor.

Üreticiden tüketiciye satış stantları

Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca, vatandaşlara kendi tarlalarında ürettikleri ürünlerin satışını yapabilecekleri satış stantları yaparak talep eden vatandaşlara veriyor. Ürünlerin tarladan tüketiciye direk ulaşabildiği stantların bakım ve onarımı da yine Çatalca Belediyesi tarafından yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.