RAMAZAN AVCILAR’DA BİR BAŞKA GÜZEL

RAMAZAN AVCILAR’DA BİR BAŞKA GÜZEL
Avcılar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı konserleri devam ediyor. Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen konserler, Gümüşpala Mahallesi Paşaeli Kent Parkı Açık Hava Sahnesi'nde izleyici ile buluşmaya devam ediyor.


Avcılar Belediyesi, 3 Haziran Cumartesi akşamı Avcılarlı vatandaşları Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Musa Eroğlu ile buluşturdu. Avcılarlı vatandaşlar konser alanını doldururken, Musa Eroğlu seslendirdiği birbirinden güzel türküleriyle ve çaldığı bağlamasıyla dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi. 4 Haziran Pazar akşamı sevilen pop sanatçısı Buray’ la devam eden Ramazan ayı konserleri, Avcılarlı vatandaşlara müzik dolu bir hafta sonu yaşattı. Konser sonrası sanatçılara Atatürk heykeli ve çiçek takdim edildi.

O ESKİ RAMAZANLAR ŞİMDİ AVCILAR’DA


Avcılar’da Ramazan eğlenceleri ise sadece konserlerle sınırlı kalmıyor. “Nerede o eski Ramazanlar?” sorusunun cevabı da yine Avcılar’da, düzenlenen birbirinden güzel etkinlikler Avcılarlı vatandaşları nostalji rüzgarının etkisine alıyor. Marmara Caddesi üzerine kurulan Ramazan Çarşısında, Avcılarlı vatandaşlar geleneksel lezzetlerle buluşuyor. Akşam saatlerinde belediye binası karşısında yer alan Atatürk Parkına kurulan sahnede ise Orta Oyunlarından Fasıla, Hacivat - Karagöz'e kadar çeşitli eğlenceler sergileniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.