“Ramazanın Bereketi birlik sofralarında”

“Ramazanın Bereketi birlik sofralarında”
Esenyurt Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlemiş olduğu sokak iftarları ile Esenyurtlu vatandaşları bir araya getirerek komşuluk bağlarını güçlendiriyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Sokak iftarlarında vatandaşlar ile birlikte her gün sokak iftarında bir araya gelerek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereketini birlikte yaşıyor.

Başkan Kadıoğlu sırasıyla; Örnek Mahallesi, Kapadık Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi ardından Talatpaşa Mahallesi, Akevler Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, Piri Reis Mahallesi ve Gökevleri Mahallesi sakinleri ile birlikte oruçlarını açtı.

Ramazan boyunca her gün Esenyurt Cumhuriyet Meydanı, Esenyurt Kıraç Meydanı ve her gün farklı bir mahallede kurulan sokak iftarlarının yanı sıra Esenyurt Cumhuriyet meydanında kurulan ve Osmanlı döneminden izler taşıyan Ramazan etkinlik alanında Esenyurtlular keyifli Ramazan akşamlarından oldukça memnun.

Esenyurt Belediyesi Ramazan ayında şimdiye kadar, Dursun Ali Erzincanlı, İkbal Gürpınar, Ömer Döngeloğlu, Talha Uğurluel gibi ünlü isimleri Esenyurtlu vatandaşlarla buluşturarak ramazan coşkusunu birlikte yaşamalarına ön ayak oluyor.

Ramazanın hem Esenyurt ’ta hem de Türkiye’de birlik ve beraberliğin güçlendiğini dile getiren Başkan Kadıoğlu şunları söyledi;

“Ramazanın Bereketi birlik sofralarında”

 Her gün farklı bir noktada vatandaşlarla gönül sofralarında buluşan Başkan Kadıoğlu; “Bu ramazanı da birlik ve beraberlik içerisinde geçirmenin ve gönül sofralarında buluşmanın mutluluğunu tüm Esenyurtlular olarak yaşıyoruz. Her gün farklı bir noktada kurduğumuz gönül sofralarıyla hem komşuluklarımızın gelişmesi hem de birlik beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını amaçlamaktayız. Eskiden olduğu gibi din, dil, ırk ayrımı yapmadan hep birlikte gönül sofralarında muhabbetle kucaklaşıyoruz” diyen Başkan Kadıoğlu ayrıca ramazan boyunca Esenyurt Cumhuriyet meydanında kurulan etkinlik alanına vatandaşları davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.