ROMAN BULUŞMASINDA BÜYÜK ŞOV

ROMAN BULUŞMASINDA BÜYÜK ŞOV
Yahya Kemal Beyatlı gösteri merkezinde gerçekleşen ‘Roman Buluşması’nda renkli görüntüler yaşandı. Ünlü sanatçı Güllü’nün sahne aldığı geceye, Roman vatandaşların dansları damga vurdu.

Türkiye’nin en büyük gösteri merkezi olma özelliğini taşıyan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen Roman buluşmasına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, AK Parti Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Roman Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinden pek çok Roman vatandaş katıldı.

“ROMANLARIN GÜLER YÜZÜNDEN PAYIMIZA DÜŞENİ ALMAK İSTİYORUZ”

Programda söz alan Temel Karadeniz, Romanların ikinci sınıf vatandaş gibi görülmesinin yanlışlığına değinerek, “Benim tenim de esmer. Tenimizin rengi ne olursa olsun, önemli olan yüreklerimizin rengi. Cumhurbaşkanımız Romanları bir renk, İstanbul’un güler yüzü olarak gördü. Biz Küçükçekmece Belediyesi olarak Roman kardeşlerimizle hep birlikte olmak onların bu neşesinden, güler yüzünden payımıza düşeni almak istiyoruz. Bugün sadece Küçükçekmece’de yaşayan Romanlarla değil, İstanbul’un her yerinden gelen Romanlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Halis Dalkılıç ise Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, “Recep Tayyip Erdoğan’ın Roman vatandaşlarla ilgili çalışmasından sonra Roman vatandaşlar daha da çok bu ülkenin rengi, neşesi olmuştur” diye konuştu.

“NE ZAMAN BİR ANNE EVLADINDAN VAZGEÇER BEN DE O ZAMAN…”

Programda en güzel şarkılarını Roman vatandaşlar için seslendiren Güllü katılımcılardan büyük alkış aldı. Sevenlerine yeni albüm müjdesi de veren Güllü şunları söyledi: 
“Çoğu insan Güllü şarkı söylemeyi bıraktı mı diyor. Ben bırakamam; hiç niyetim yok. Ne zaman bir anne evladından vazgeçerse bende o zaman şarkı söylemeyi bırakırım. Rabbim nasip ettiği, insanlar beni istediği sürece vazgeçmem. 10 yıldır piyasa koşullarından dolayı albüm yapmıyorum. Eylül ayında yeni albümüm çıkıyor. Böyle güzel bir etkinliğe imza attığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e de çok teşekkür ediyorum.”


ROMANLAR DANSLARIYLA BÜYÜLEDİ

Öte yandan Hüzün, DJ Yaşam, Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezi Halk Oyunları gösterileri ile keyifli vakit geçiren Roman vatandaşların dans şovu geceye damgasını vurdu. Dans hünerlerini sergileyen Roman kadınları, performanslarıyla göz kamaştırdı. Program sonunda ise Küçükçekmece Roman Dernekleri Başkanları Temel Karadeniz’e teşekkür ederek hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.