Romanlara verdiği sözü tuttu

Romanlara verdiği sözü tuttu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Karaağaç Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşlara verdiği kışlık mont sözünü tuttu.

Başkan Akgün ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, 7'den 70'e 200 kişinin montlarını elleriyle giydirdi.

Kışlık erzak da dağıtıldı

Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla Roman vatandaşlar için Karaağaç Mahallesi'nde yaptırılan dernek binası ve düğün alanını içinde barındıran sosyal donatı alanının açılış töreninde vermiş olduğu kışlık mont sözünü yerine getiren Başkan Akgün, CHP İstanbul Millet Vekili Süleyman Çelebi, ile birlikte Roman vatandaşlara mont ve erzak dağıttı. Soğuk hava şartlarında en çok ihtiyaç duyulan mont ve erzaklarına kavuşan Roman vatandaşlar Başkan Akgün ve Çelebiye teşekkür etti.

"Ayrımcılık yapmadık "

Karaağaçlı vatandaşlara vermiş olduğu sözü tutan Başkan Akgün, “Belediyecilik hayatımda ne olursa olsun tutamayacağım sözü vermedim. Ufak veya büyük fark etmez. Her zaman bu şekilde yolumda ilerledim. Size de yılbaşından önce mont sözü vermiştim bugün bu montları dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyecilik hayatım boyunca hiç bir zaman hiç kimseye ayrımcılık yapmadım. İhtiyaç sahibi olan vatandaşımız bana oy versin yada vermesin önemli değil. Önemli olan sizlere bir nebze olsun faydamızın dokunmasıdır. Size hizmet verebiliyorsak ne mutlu bize. Yeni montlarınız hepinize hayırlı uğurlu olsun, güle güle eskitin” dedi.

"Başkan Akgün'ü kutluyorum"

Başkan Akgün’ü sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalardan ötürü kutlayan CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, “Belediye Başkanınız Dr. Hasan Akgün, her zaman örnek olmayı başaran bir başkandır. Onun kalben bu işi nasıl severek yaptığının en büyük şahitlerindenim. Zaten sizde bunu biliyorsunuz ve 5 dönemdir kendisine destek veriyorsunuz. Başkanımız ve ekibini kutlarım” dedi.  Konuşmaların ardından 200 Roman vatandaşa kışlım mont ve erzak dağıtımı yapıldı. Karaağaç'ta düzenlenen mont ve erzak dağıtım törenine Başkan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Emine Türkcan Demirci, Dilek Tekin de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.