Sağlıklı geleceğe temiz takviye

Sağlıklı geleceğe temiz takviye
“Temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek” sloganıyla hareket eden Şişli Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan temizlik araçları filosuna cadde ve sokakların temizliği için yeni takviyeler yaptı

Temiz Şişli için 7 gün, 24 saat çalışan Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, “temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek” adına temizlik araçları filosunu yeniledi. Temizlik araçları filosuna yeni makine ve ekipman ekleyen Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 727 kişilik temizlik işleri personeli ve yenilenen araç filoları ile daha temiz bir Şişli için çalışıyor. Geri dönüşüme önem veren Şişli Belediyesi, “her atık çöp değildir, ayrıştırıyoruz, kazandırıyoruz!” ilkesiyle geri dönüşüm çalışmalarını destekliyor.


Sessiz çalışan süpürgeler ile gürültü kirliliğine son

Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik aracı filosuna, çalışkan ve çevre dostu yapısıyla bilinen 6 adet monoblok süpürge aracı ekledi. Elektrikli süpürge araçları ile Şişli’deki cadde ve sokaklar, gürültü kirliliğine yol açmadan süpürülüyor. Araçlar, en kötü zeminde bile esnek fırçaları sayesinde süpürme ve vakumlama işlemlerini aynı anda yapma özelliğine sahip.  


Şişli sokakları da, ibadethaneleri de tertemiz

Hijyenik bir Şişli için cadde ve sokaklarda atıklar toplandıktan sonra geriye kalan temizleme işleri, tankerler aracılığı ile yıkanarak yapılıyor. Şişli’de çöp bırakma alanlarında oluşan çöp sızıntıları ve ağır kirler ise, yenilenen sıcak su basınçlı ve buharlı yıkama araçları ile dezenfekte edilerek çevre bilincine katkıda bulunuluyor. Manevi mirasımız olan ibadethaneler ise, yenilenen fonksiyonel halı yıkama araçları ile artık çok daha temiz.


Şişli sokakları kadınlara emanet

Şişli’nin kadın temizlik işçileri de Şişli’nin temizliğine katkıda bulunuyor. Kadın temizlik işçileri, çevre dostu akülü mini golf temizlik araçları ile Şişli’nin kaldırımlarını temizliyorlar. Mecidiyeköy girişinden Elmadağ’a uzanan ana arterde iki temizlik aracı ile kaldırım temizliği yapan Şişli Belediyesi’ne bağlı kadın temizlik işçileri, ilçe halkından tam destek alıyorlar.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.