Selimpaşa pislikten yok oluyor

Selimpaşa pislikten yok oluyor
Selimpaşa köyü sahilinde İSKİ'nin denize dökülen dereye lağım sularını akıtması sebebiyle sahilde kirlilik had safhaya ulaşmış durumda.
Silivri ilçesindeki Selimpaşa köyü sahilinde İSKİ'nin denize dökülen dereye lağım sularını akıtması sebebiyle sahilde kirlilik had safhaya ulaşmış durumda.
Yalıkent ile komşusu Kıyıkent arasında yer alan Koca Deresi'ne kaçak yollarla boşalan İSKİ ve fabrika atıkları yüzünden Silivri Selimpaşa sahili o eski güzel günlerini arıyor. Bölgede yaşayan sakinler ise pis görüntü ve kıyıya vuran atıklar karşısında isyan etme noktasına geldi.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre bu atıkların boşalmasına ise Büyükşehir Belediyesi göz yumuyor. Bölge sakinlerinin bir çok kez yaptığı şikayet sonrasında bölgede araştırma yapan çevreciler İSKİ'nin ve Farika atıklarının gizlice Koca Deresi'ne döküldüğünü tespit etti.

Fabrikalar bölgesinde İSKİ’ye ait özel bir vidanjörün dereye giden logarlara gizlice boşaltım yaptığını gören vatandaşların İSKİ Silivri Şube Müdürlüğü'ne defalarca şikayette bulunmasına rağmen bölgede pislik hala devem ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.