Seyithan izsiz hızlı başladı

Seyithan izsiz hızlı başladı
AK Parti kurulduğu yıllarda Yusuf Uzun’un ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan, Seyithan İzsiz şimdi de AK Parti Beylikdüzü belediye başkan adayı Uzun’un en önemli seçim kozlarından birisi olarak belediye meclis üye listesinde birinci sıradan aday ol

Delta Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı, Beylikdüzü Gönüllüler Vakfı Kurucu Başkanı ve Van Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Seyithan İzsiz AK Parti Beylikdüzü belediye meclis üyesi liste başı adaylığını dün yaptığı toplantıyla sevenleriyle paylaştı.

 Dün akşam (19 Şubat 2014 Çarşamba saat 19.00) Beylikdüzü Gönüllüler Vakfı merkezinde gerçekleşen toplantıya katılım yoğun oldu.

 Gönüllüler ile buluştu

 Kurucusu olduğu; Beylikdüzü Gönüllüler Eğitim ve Kültür Vakfı merkezinde sevenleriyle bir araya gelen Seyithan İzsiz burada yaptığı konuşmada AK Parti’yi hem Beylikdüzü’nde hem İstanbul’da yeniden iktidara taşımak için hep beraber el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz dedi.



 BİR KOLTUKTA ÜÇ KARPUZ!

 Bilindiği gibi vakıf aracılığı ile; 1032 öğrenciye burs veren, 600 kadını Ümre’ye götüren Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Beylikdüzü’nde 10 binden fazla kişinin gönlüne dokunmayı başardı.

 İnşaat sektörünün büyüyen, gelişen, ve yeni atılımlar ile adından söz ettiren marka firması olmayı başaran Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, ayrıca Beylikdüzü Gönüllüler Eğitim ve Kültür Vakfı ile  de adından söz ettirmeyi başardı. Seyithan İzsiz, iş hayatındaki başarılarını sürdürmeye devam ederken bir taraftan sosyal projelerini de sürdürmeyi ihmal etmiyor.

 HODRİ MEYDAN!

 HABERDAR’a açıklamalarda bulunan Seyithan İzsiz şöyle konuştu: Bazı konularda mütevazi olamayacağım için kimse kusura bakmasın. Bakınız Beylikdüzü’nde bin kişilik aileme ait nüfus yaşamakta. Şirketlerimde toplam 3 (üç) bin kişi çalışmakta. 1032 öğrencimize burs veriyoruz. 600 kişiyi Ümre’ye götrüdük. Toplam 5-6 bin kişi yaptı. Her bir kişiyi  2 kişilik aile olarak düşünsek Beylikdüzü’nde 10 (on) binden fazla kişinin gönlüne dokunmayı başardık Elhamdülillah. Allah’ıma bin kere şükürler olsun ki bana bu gururu ve bu mutluluğu yaşattı. Daha başka ne dileyebilirim ki çok şükür.

 HABERDAR ÖZEL HABER

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum