SEYİTHAN İZSİZ MECLİSE VEDA ETTİ

SEYİTHAN İZSİZ MECLİSE VEDA ETTİ
Beylikdüzü siyasetinin renkli ve başarılı ismi Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz’in belediye meclis üyeliğinden resmi olarak istifası bugün kabul edildi. İzsiz, bugün ki mecliste arkadaşlarına veda etti.
2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü İlçesi’nde AK Parti Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevine seçilen Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz Milletvekili aday adaylığı süresinde istifa ederek milletvekilliği adaylığına başvurmuştu.

Seyithan İzsiz için bugün Beylikdüzü Belediye Meclis Toplantısı’nda devir teslim töreni yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclisi 1. Oturumu bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplanan Meclis’te yoğun bir gündem söz konusuydu. Başkan İmamoğlu, Gündem Maddeleri’nin görüşülmesinden önce, ilk maddede geçen Meclis Üyesi Seyithan İzsiz’in istifası konusu üzerine, İzsiz’e meclise yaptığı katkılara istinaden bir Teşekkür Plaketi takdim etti. Başkan İmamoğlu, istifalar ardından yeni göreve başlayan Gülhan İbracık ile Turgut Sarpkaya’ya ise başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.