SEYYARA OPERASYON!

SEYYARA OPERASYON!
Akşamları ortaya çıkan ve vatandaşları rahatsız eden seyyar satıcıların mallarına el konulurken, eğlence yerlerini denetleyen Dr. Toprak’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 Avcılar Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, ilçedeki seyyar satıcılara ve eğlence yerlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, akşamları ortaya çıkan ve vatandaşları rahatsız eden seyyar satıcılar tek tek toplanıp mallarına el konulurken, eğlence yerlerini ekipleriyle birlikte denetleyen Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Toprak’ın talimatlarıyla ekipler, ilçe genelinde bulunan işportacı ve el arabasında gıda maddeleri satan şahısları topladı. Yakalanan seyyar satıcıların mallarına el konulurken, ele geçirilen mallar belediyeye ait depolara kaldırıldı. Bir seyyar satıcı, mallarını almak isteyen zabıtalara karşı gelmesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.



Zabıta Müdürü Hüseyin Doğan ise, “Sayın başkanımızın talimatları doğrultusunda ilçe genelindeki seyyar satıcılara ve dilencilere karşı amansız bir
çalışma içerisine girerek vergi ödemeyen bu kişilerin ilçede barındırılmaması yönündeki kararlılığımız devam edecektir.Amacımız huzurlu bir Avcılar ilçesidir” dedi.
"Biz belediye olarak ilçenin daha temiz ve düzenli olması için mücadele ediyoruz." diyen Zabıta Müdürü Doğan, işportacıların faaliyetten men edileceklerini belirterek, "Cadde ve sokaklarda çirkin görüntü istemiyoruz. Halkın gezi ve dinlenme yerlerinde çığırtkanlık yaparak vatandaşı rahatsız eden seyyarlar bundan böyle ticaretten men edilecekler." şeklinde konuştu.

Yakup TEZCAN / AVCILAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.