Silivri Belediyesi'nde bu da oldu !

Silivri Belediyesi'nde bu da oldu !
Silivri kamuoyu bugün Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın belediye personeli olan bir kadını darp ettiği iddiasıyla sarsıldı
Silivri kamuoyu bugün Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın belediye personeli olan bir kadını darp ettiği iddiasıyla sarsıldı. Silivri Belediyesinde Elektrik Mühendisi olarak görev yapan Gülnihal Özdilek, Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından dövüldüğünü iddia etti. 

Silivri Belediyesinde 2006 Yılından buyana Elektrik mühendisi olarak görev yapan Gülnihal Özdilek, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın kendisini darp ettiği iddiasıyla savcılığa başvurdu. Darp olayının adli mercilere intikal etmesinin ardından Gülnihal Özdilek Silivri Devlet Hastanesine gönderildi. Hastanede yapılan tedavinin ardından, savcılığa vermiş olduğu ifadesini Haberdar ile paylaşan Özdilek’in ifadesinde Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Silivri eski Özel Kalem Müdürü Temel Aslan’ın Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ ı azmettirdiği iddiası yer alması dikkat çekti. 

Vücudunda darp izleri var
Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın kendisini üç kez işten uzaklaştırdığını ancak mahkeme kararıyla işe geri iadesi yapıldığı ve kendisinin elektrik mühendisi olmasına rağmen Park Bahçeler Müdürlüğüne sürgün olarak gönderildiği de Özdilek’in savcılığa verdiği ifadesinde yer alıyor. Memur olarak görev yapan Gülnihal Özdilek’in kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu da gözlerden kaçmadı.

Turan: Yaşanan olaya sadece gülüyorum

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Silivri Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan; ‘’Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Yaşanan bu olaya sadece gülüyorum’’ dedi. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık  Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.