Silivri'de Faciadan Dönüldü

Silivri'de Faciadan Dönüldü
Silivri’de meydana gelen toprak kayması sırasında plaja yüzmeye gelen 2 kişi toprak altında kalmaktan yaptıkları hamleyle kurtuldu.
Silivri'de meydana gelen toprak kayması sırasında plaja yüzmeye gelen 2 kişi toprak altında kalmaktan yaptıkları hamleyle kurtuldu.
Silivri Boşnakbahçe olarak bilinen Kale Park Tesisleri'nin alt kısmında toprak kayması meydana geldi. Çevredeki vatandaşların yığılan toprak altında kalanların olduğunu iddia etmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde toprak altında kalan kimsenin olmadığı belirlendi. Denize girmek için bölgeye gelen 2 kişi, toprak altında kalmaktan yaptıkları son bir hamleyle kurtuldu.

Toprak altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaşlardan biri, "Birdenbire bir toz duman görünce kaçtık buradan. Toprakların olduğu kısımda eşyalarımız kaldı. Kaçmasaydık toprağın altında kalacaktık" dedi.

Çevreden olayı görerek 112'yi aradığını belirten İsmail Gündüz ise "Olayı ilk ben gördüm. Bir uğultu, gök gürlemesi gibi bir şey oldu. Ortalık bir anda toz duman oldu. Allah'tan altında kimse yoktu. İlk yaptığım iş 112'yi aramak oldu" diye konuştu.

Olaydan sonra Silivri Belediyesi yetkilileri bölgeye gelerek, gerekli tedbirlerin alınması konusunda inceleme yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.