Silivri satılıyor ama ortada hizmet yok

Silivri satılıyor ama ortada hizmet yok
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Selimpaşa Mahallesi Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Dilek Demiral yerel iktidara yüklenerek, Silivri'de gençlerin, sanat ve meslek öğrenebilecekleri hiçbir tesisin olmadığı
Selimpaşa Mahallesi Danışma Meclisi'ne ev sahipliği yapan Selimpaşa Mahalle Başkanı Mehmet Kurtarmış programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Selimpaşa Mahalle Sorumlusu, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kaya ve Belediye Meclis Üyesi Mutlu Bozoğlu selamlama konuşması yaptı. Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Zorlu ise konuşmasına genel seçim değerlendirmesi ile başlayarak, "Önümüzde bir dönemeç var, 2015 Genel Seçimleri'nden inanıyorum ki alnımızın akıyla çıkacağız" dedi. Konuşmasının devamında Silivri Belediyesi'ne yüklenen Zorlu, "Belediyenin şimdiye kadar yaptığı tek şey festivaller ve arsa satışları. Selimpaşa’da 25 adet arsa satıldı ve bu arsalardan 50 milyona yakın para alındı. Bu satışlardan sonra Selimpaşa ne kadar hizmet gördü, maalesef hiç görmedi. Sadece Arnavut kaldırımı döşendi ve logarların üstü kapatıldı en ufak bir yağışta hepsi taşıyor. Selimpaşa ve Alipaşa satıldı, sırada Ortaköy vardı. Mecliste oy çokluğu ile satışı kabul edildi ama sonradan kamuoyu ve sosyal medyada gösterilen tepkiler üzerine satıştan vazgeçildi" açıklamasında bulundu.

Karalamaya devam ediyorlar
Daha sonra katılımcılara konuşmasını yapmak üzere mikrofona davet edilen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ilk olarak bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Silivri'de AK Parti'ye karşı karalama kampanyalarının devam ettiğini belirten Demiral, "En son geçen hafta bir yenisine daha şahit olduk. Ulusal basına kadar taşıdılar. Sosyal medyada insanlık dışı yorumlarda bulundular. Bu önümüzdeki seçimlerde yenileceklerini hissetmelerinden kaynaklanıyor. Biz kimseden korkmayarak, dimdik duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz. Bana karşı gerçekleştirilen bu karalama kampanyasındaki dik duruşumun gücünü teşkilatımdan alıyorum, her zaman yanımda oldular. İyi ki bu davanın içindeyim, iyi ki birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

Silivri'yi satıyorlar
Konuşmasının devamında Silivri'nin yerel iktidar tarafından satıldığını ama hizmet yapılmadığını savunan İlçe Başkanı Dilek Demiral, "Bugün Dünya Tiyatrolar Günü, Silivri Belediyesi bir kutlama gerçekleştirmiş. Bende diyorum ki İstanbul’da tiyatro salonu olmayan 39 ilçeden bir tanesi Silivri. Kültür Merkezi yapacağız diye inanılmaz bir para harcandı. Kültür merkezi olması için ayırdığımız Silivri’nin çıkışında bir yer vardı, oraya bilboardlar astırdı kültür merkezi yapıyoruz diye, üstünden 6 yıl geçti ortada hiç bir şey yok" dedi. Demiral, "Siz değerli gençlerin, sanata gönül vermiş kardeşlerimizin gidecekleri, sanat ve meslek öğrenebilecekleri hiçbir tesis yok. Ancak yine bekliyorlar Büyükşehir Belediyemiz yapsın. Silivri satılıyor ama ortada hiçbir hizmet yok" diye konuştu. 

Silivri’ye ve Selimpaşa’ya ihanet ediliyor
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Selimpaşa Mahallesi Danışma Meclisi'nde yerel iktidarı yerden yere vurdu. "Silivri Belediyesi Türk Hava Kurumuna eski belediyenin olduğu yeri verdi, üç yıldır oraya bir tabela asıldı. Türk Hava Kurumu adında bir üniversite yok, sadece kağıt üzerinde var. O tabela söküldü şimdi de Fenerbahçe Üniversitesine verilecekmiş" diye konuşan Demiral, "Fenerbahçe Üniversitesi tarafından açıklandı böyle bir üniversite yapılmayacak. Önemli olan niyet ve belediyenin böyle bir niyeti yok halkı ve esnafı kandırma politikası yapılıyor. Silivri’ye ve Selimpaşa’ya ihanet ediliyor. Ana arterler ve alt yapı çalışmaları İBB’ye ait ama ara yollar, asfaltları, çocuk parkı bu gibi konular yerel belediyenin yapması gereken işler. Selimpaşa’da yaptığımız arıtma, bu Büyükşehir Silivri’yi cezalandırıyor söylemine cevaptır" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.