Silivri yollarında seferberlik

Silivri yollarında seferberlik
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Silivri’de Bahar aylarının gelmesiyle müsait olan hava şartlarından dolayı sorumluluk alanına giren ana arterler de yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdür
İBB ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar Beyciler Mahallesi Çayırdere Mahallesi bağlantı yolu ve Beyciler Mahallesinden Tekirdağ Çerkezköy İlçesi bağlantı yolunun İl sınırına kadar olan ana arter yollarla devam etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü sorumlusu Mehmet Karan ve Sami Barlas’ta yerinde inceledi. 

İlk olarak mevcut asfaltın kazınmasıyla başlayan çalışmalar daha sonra mevcut yollara 12 cm asfalt dökülmesi ile devam ederek tamamlanacak.

İBB’nin Mahallelerine getirdiği hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse “ Mahallemizin yolları konusunda ki taleplerimizi AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’a ilettik ve kendiside notları arasına alarak konuyu İBB’nin ilgili birimlerine ileteceğini belirtti. Kısa süre içerisinde de çalışmalar başladı. Ulaşım konusunda konforumuz artacak olmasından son derece memnunuz. Talebimizin yerine getirilmesini sağlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sayın Dilek Demiral’a ve İBB Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a kendim ve mahalle halkım adına teşekkür ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.