Silivri'de 2015 yoğun geçecek

Silivri'de 2015 yoğun geçecek
Silivri'de 2015 yılı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı gerçekleştirildi.
 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, birim müdürleri ve bölüm sorumlularıyla 2015 yılı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı gerçekleştirdi.


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi birim müdürleri ve bölüm sorumlularıyla 2015 yılında yapılacak çalışmaları değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi. Sapanca’da gerçekleşen, Stratejik Plan, Kalite Yönetim Sistemi, İç Kontrol Sistemi, Sosyal Projeler ve Yıllık Etkinlik Takvimi hakkında sunumların yapıldığı toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Tarin, Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Ayhan Otlatıcı ve Mehmet Has da katıldı.

“KONUMLANDIĞIMIZ NOKTA İNSAN VE SOSYAL BELEDİYECİLİK”

Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısında konuşan Başkan Işıklar; “Bu toplantılar, ileriye dönük neler yapacağımızı, planlarımızı birbirimizle paylaşmanın bir vesilesi oluyor. Dünyada yerel yönetimin geldiği nokta bir mühendislik hizmeti olmaktan çıktı. Konumlandığımız nokta insan ve sosyal belediyecilik. Bulunduğumuz toprak parçasını daha yaşanabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz.


Birbirimizin ne yaptığından haberimiz olmalı ki herkes kendi alanıyla yapılan işe katkı sağlasın. Sizlerin görüş ve önerilerini duymak istiyorum, bu toplantıları çok önemsiyorum. Birçok konuda iyi olduğumuzu görüyorum. Daha da ileriye taşıyacağız. Sosyal projelerimizi daha da derinleştireceğiz. Tüm müdürlüklerin senkronizasyonuyla, beraber birçok hizmete daha birlikte imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.