Silivri’nin ayıbı!

Silivri’nin ayıbı!
Silivri Belediye Başkan Danışmanı Ömer Çetin sosyal medyadaki Faceboook profilinde geçtiğimiz bayram öncesi açtı ağzını yumdu gözünü küfürler savurdu durdu.
 

 Yakışık alır şeyler değil!

 İşte Ömer Çetin’in yazıp paylaştığı o mesajlardan bazıları:

 

Şerefsizce yaşayıp her türlü oros….ğu kendine hak gören namussuzların dilediği gibi yazıp çizdiği ve yüzlerce beğeni aldığı bir yerde oros.. ve peze…… demokrasi kavramını kullanmaları beni iğrendiriyor…

 Kahpeler beni listenizden silin. Oros… kanınıza işlediyse ananızdan genetik deyip yürüyün yaşamınıza…

 Bana ‘abi yapma’ diyeceğinden eminim yav.. şeref… Gö.ün yiyorsa yayımla oro.. çocuğu de hadi şeref..

 HABERDAR takipçisi olacak!

 Bu gün; Silivri Belediye Başkan Danışmanı Ömer Çetin, yarın bir başkası. Ağıza alınmayacak küfürler sergileyen kim olursa olsun onları kamuoyuna anlatmak tanıtmak habercilerin görevidir. Bir gazetecinin yaptığı haberi beğenmeye bilirsiniz. Veya haber yalan haber de olabilir. Ancak buna verilecek cevaplar belli iken küfür etmek ancak acizlerin ve güçsüzlerin işidir.

 Silivri’de yaşamak güzel mi?

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ya bu mesajlardan haberi yoktur veya O’da bu tür mesajları normal karşılıyor olacak ki danışmanı Ömer Çetin’e bu çirkin mesajların hesabını sormuş değil. ‘Silivri’de Yaşamak Güzeldir’ sloganının sahibi Başkan Işıklar’ın bu slogana yakışır tavır alıp almayacağı merak ediliyor.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.