Silivri’nin kendi ismiyle ilk organizasyon firması

Silivri’nin kendi ismiyle ilk organizasyon firması
Silivri’nin ilk ve tek görüntülü haber sitesi olan Silivri Haber Ajansı çatısı altına bir firma daha eklendi. İlçe genelinde faaliyet gösterecek olan Silivri Organizasyon, düzenlenen tanıtım kokteyli ile resmi açılışını gerçekleştirdi. Kokteyle çok sayıda
 2009 yılında Yusuf Eker tarafından kurulan Silivri Haber Ajansı bünyesine yeni bir kuruluş daha ekledi. İlçede habercilik alanında zirve de olan Silivri Haber Ajansı’nın (SHA) kurucusu Yusuf Eker, Trakya bölgesinde isim yapmış olan organizasyoncu Seval Susar ile ortak olarak Silivri Organizasyon’u kurdu.
Silivri Organizasyon’un Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda 20 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen tanıtım kokteyline; Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Mehmet Has, CHP Silivri İlçe Yöneticileri, AK Parti Silivri İlçe Yöneticileri, MHP Silivri İlçe Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kokteylde Özak Sanat Galerisi’nin müzisyenleri davetlilere klasik müzik resitali yaşatırken, yine Özak Sanat Galerisi’nin dansçıları da Tango gösterisi ile davetlilerden yoğun alkış aldı.

 

‘ETKİNLİKLERE UTANA SIKILA GİDİYORDUM’

Programın sunuculuğunu üstlenen Kamil Bilici, Silivri Organizasyon’u kısaca tanıtarak Silivri Haber Ajansı’nın kurucusu Yusuf Eker’i konuşmasını yapmak üzere sahneye davet etti. Silivri Organizasyon’un kuruluş aşamasına yönelik bilgiler veren Eker, “2009 yılında başladığım SHA serüvenim bugüne kadar devam etti ve Allah sağlık verdikçe bundan sonrada devam edecek. 40 yaşındayım, nefes almaya başladığım sürece yaptığım işin önce kendimce mükemmel olması ve içime sinmesi gerekliliğine inanarak yaşadım, yaşıyorum ve yaşayacağım.

SHA’yı kurduğumda küçük bir makine vardı elimde, utana sıkıla gidiyordum etkinliklere, sebebiyse gazetecinin makinesi klas olurdu. Sosyal medyanın nimetlerinden faydalanır oldum. Yeni gelişiyor yeni tanınıyordu. Hatta İngilizceydi.

Silivrihaberleri.com ismiyle başladık sırasıyla gelişen teknolojiye ayak uydurarak silivrihaberajansı.com gibi uzunca bir isimle yayın hayatımıza devam ettik” şeklinde konuştu.

 

‘İŞİMİZ ACABAYI KALDIRMAZ’

Okuyucuların desteği ve güveni ile her zaman gelişmeye açık olduklarını vurgulayan Eker, “İnsanların kafasında kolay kalabilecek, logosuyla, ismiyle hep hatırlanacak bir girişim de bulunarak Türkiye’de alınması güç, 3 harfli isim olan Silivri Haber Ajansı’nın baş harflerini almayı başardık. Tabi logomuz da değişmiş ismimizde kısalmıştı.

Okuyucularımızın desteği ve güveniyle hep gelişmeye açık olduk. Kimi kopyacı dedi, kimi yenilikçi. Siteye ulusal bir haber girdiğimizde ‘Ne gerek var, bırak ulusaldan takip etsin’ diyenler, bugün ne yapmak istediğimin farkına yenice vardılar!

Yaptığımız işin gereği internet hayatımızın her noktasında oldu. Rakiplerimizi an be an takip eder, kendimizce oluşturduğumuz haber kaynaklarımızdan haber akışı sağlar olduk. Ama hiç ‘acaba bu haber doğrumudur’ demedik, asla ‘acabalar’ olmadı yayın hayatımız boyunca. Çünkü işimiz acabayı kaldırmaz. Zan altında bırakılamayacak kadar hassas. Bu bilinçle hep doğru haber yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Bizi takip eden 36 binin üzerindeki okuyucuya asla yalan haber üretmeden, çizgimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu güne kadar bize güvenen siz kıymetli okuyucu ve dostlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Eker konuşmasına şu şekilde devam etti;

 

‘KALİTELİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN’

“Burada bulunma sebebimiz olan Silivri Organizasyon’dan bahsetmek istiyorum kısaca.

Seval Hanım, uzun bir zamandır Silivri’de bireysel olarak Organizasyon işlerini titizlikle yürüten bir arkadaşımızdı. Kendisi hata oranı sıfır diyebileceğimiz kadar hassas çalışan, tüm yaptığı işlerden alnını akıyla çıkmış bir arkadaşımız. Kendisine birlikte çalışma talebimi ilettiğimde yaklaşık 7 ay düşündü ve ‘tamam’ dedi. Kendisinin çalışma tecrübesi ve bizim sosyal çevremizle daha kaliteli hizmet verebilmek için bugün huzurlarınızdayız.

Silivri Organizasyon’un faaliyet alanını Bireysel ve Kurumsal olarak iki kategoriye ayırdık. Bireysel organizasyonlarda Düğün, Nisan, Kına, Doğum günü, Sünnet, Yıldönümü ve Ev partileri gibi alt kategorilere dağıttık.

Kurumsal olarak da Açılış, Kurumsal piknik, Kurum içi ve kurum dışı motivasyon etkinlikleri, Ürün tanıtım ve Lansman organizasyonları, Eğitim ve bayi toplantıları, Yıldönümü kutlamaları, Özel şirket yemekleri davetleri, İftar yemeği organizasyonları, Fuar organizasyonları, Kokteyl davet organizasyonları gibi alt kategoriler oluşturduk.


 

‘SİZE KEYFİNİ ÇIKARMAK KALIR’

Bizler SHA çatısı altında faaliyet gösterecek olan Silivri Organizasyon’da hizmet vereceğimiz kurumsal firmaların tüm organizasyon faaliyetlerinden, etkinliklerinin reklam görsellerinin hazırlanmasına, fotoğraflı ve görüntülü olarak basın bültenlerinin hazırlanmasına kadar hizmet vermeyi taahhüt ediyoruz. Bireysel etkinliklerde de işini üstlendiğimiz müşterimize etkiliğine misafir olarak katılmasını ve o anın keyfini çıkarmasını taahhüt ediyoruz.

Biz her şeyi düşünürüz. Size keyfini çıkarmak kalır...

Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız ve manevi desteğinizi esirmediğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

 

‘YAPTIĞIMIZ İŞLERLE KANITLAYACAĞIZ’

Eker, konuşmasının ardından ortağı olan Seval Susar’a Silivri Haber Ajansı bünyesinde kurulan Silivri Organizasyon’a katıldığı için çiçek takdim ederek teşekkür etti. Eker’in ardından konuşan Seval Susar ise, “Yaklaşık 8 yıldır Buse Organizasyon ismiyle bireysel olarak faaliyetteydik. Yusuf Bey’in teklifi ile daha kurumsal ve daha kaliteli hizmetler için teklifini uzun uzun düşünerek kabul ettim. Silivri Organizasyon olarak çalışma felsefemiz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Vereceğimiz hizmetlere daha kurumsal bir yapıyla hareket ederek, en kalitelisini ortaya koymak için çok çalışacağız. Bize gelenler, ‘bir eksik olur mu?’ sorusunu akıllarına bile getirmeyecekler. Bizler, en ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünüp, değerli müşterilerimizin önüne koyacağız. Organizasyon firmaları işinde çok dikkatli ve her detayı görebilen kişileri bulundurmak zorundadır. Bizler, her şeyin en iyisini sunacağız. Bunu yaptığımız işlerle de kanıtlayacağız” diyerek sözlerini noktalandırdı.

Konuşmaların ardından Yusuf Eker ve Seval Susar, üzerinde Silivri Organizasyon yazılı pastayı kesti. Eker ve Susar, davetlilerle tek tek ilgilenerek, Silivri Organizasyon hakkında bilgi verdiler.

 

İHTİYAÇ DUYULAN BÜTÜN ÜRÜNLERİ

BÜNYESİNDE BULUNDURUYOR

Silivri Organizasyon, oturma grupları, sandalyeler, bistrolar, ışıklı bar ve kokteyl masaları, mekan süsleme ve açılış aksesuarları gibi ihtiyaç duyulan bütün ürünleri kendi bünyesinde bulunduruyor. Tüm ekipmanların birinci eli olma avantajını bütçelendirme sırasında müşterilerine yansıtan Silivri Organizasyon’a ulaşmak da bir o kadar basit.

İster 0(212) 728 00 01 numaralı telefonla, isterseniz www.sorganizasyon.com ile [email protected] internet ve mail ile kolayca firmayla irtibata geçebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.