SİLİVRİ’NİN YENİ EĞLENCE MEKANI CLUB DETONE

SİLİVRİ’NİN YENİ EĞLENCE MEKANI CLUB DETONE
Silivri’de yeni bir eğlence mekanı daha faaliyete başladı. İş dünyasının katıldığı açılışta, Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez ortaklığında hizmete giren LüxSaloon Club Detone, karaoke partileriyle dikkat çekiyor.

‘Cesaretin varsa gel’ sloganıyla Silivri’deki eğlence mekanları arasında yerini alan LüxSaloon Club Detone, canlı müzik, karaoke geceleri ve güne özel partiler düzenleyecek. Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez’in ortaklığında Cuma günü açılan LüxSaloon Club Detone’ye ilgi büyük oldu.

“Aile ortamı”, “huzur” ve “güvenlik” hassasiyetiyle hareket eden işletme sahipleri, “Bizler de aileyiz ve kendimizi örnek alarak planladık” diyerek her ince ayrıntıyı düşündüklerini ifade etti. Çocuk oyun alanı yapılan mekanda, çocuklu aileler de vakit geçirebiliyor.

 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Canlı orkestra ile karaokelerin yapılacağı LüxSaloon Club Detone'de açılış günü sahneye birbirinden renkli sanatçılar çıktı. Açılış gecesinde Rafet El Roman’ın vokalisti Özge Biroğlu, sahnelerin tecrübeli isimleri Ufuk Çakır ve Gülay Eralp, söyledikleri şarkılarla müzik ziyafeti sundu. Geç saatlere kadar canlı müzik ile unutulmaz bir gün yaşandı.

Gece, işletme sahiplerinin katılımcılara teşekkür etmesiyle son buldu.

 

RESTORAN VE CLUB

2 kattan oluşan mekan bünyesinde Lüxet Restaurant da bulunuyor. 6 Aralık'ta hizmete başlayan restoran bölümünün ardından, 19 Aralık gecesi de LüxSaloon Club Detone faaliyete geçti. Sektöre farklı bir soluk getiren LüxSaloon, E-5 Karayolu üzeri Tekirdağ istikameti Shell benzinlik syanı Silivri’de hizmet veriyor... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.