Şişli Belediyesi şimdi de logosunu siliyor!

Şişli Belediyesi şimdi de logosunu siliyor!
Şişli Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısında ilçenin logosunu değiştirme kararı alındı. Alınan karar kamuoyunda «Mustafa Sarıgül’ün izi silinmeye çalışılıyor» şeklinde yorumlandı. Belediye Başkanı İnönü daha önce de Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ba
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün başkanlık ettiği mecliste yeni bir logo hazırlanması ile ilgili Hukuk Komisyonu ile Bütçe Komisyonu müşterek raporu görüşüldü. Karar oybirliği ile geçti. Meclise katılmayan tek meclis üyesi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül oldu. Alınan logo değiştirme kararı kamuoyunda “Mustafa Sarıgül'ün izini silmeye çalışıyorlar” diye yorumlandı. Şişli Belediyesi'nin logosu Sarıgül başkanlığı döneminde 2011 yılında kullanılmaya başlanmıştı.

İçkili mekanlar meclisten geçti
Diğer yandan 3 mekanın içkili ruhsat talebi oy çokluğu ile mecliste kabul edildi. Gündemdeki bir başka madde ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın resmi hizmetlerinde kullanılmak üzere başkanlığa ait bir adet binek aracın yakıtlı ve şoförsüz olarak 1 adet 30 kişilik otobüsün ise yakıtlı ve şoförlü olarak tahsis edilmesi talebi oy birliği ile geçti. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetlerinde kullanılmak üzere belediye tarafından kullanılması uygun görülerek teslim edilen binek araçlara 2016 içerisinde 40 bin litre motorin ihtiyacının belediye tarafından karşılanması talebi ile ilgili Hukuk Komisyonu ile Bütçe Komisyonu'nun ortak raporu oybirliği ile Meclis'ten geçti.

Asgari ücret bin 500 TL oldu
Mahmut Şevket Paşa Spor Kulübü'ne Kadın Spor Merkezi bodrum katı tahsis edilmesi raporu için ise CHP'li üyeler bu imkândan başka spor kulüplerinin de faydalanması gerektiğini söyledi. Gündemdeki bir başka madde ise Şişli Belediyesi'nde çalışanların aylık net ücretinin en az bin 500 TL'ye çıkartılması meclisten oy birliği ile geçti.

Meclise teşekkür etti
Oturumun sonunda bir konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Genel merkezimizin asgari ücretin bin 500 TL olması kararı bizim belediyemizden de geçti, hepinize teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Şişli'yi iyi bir kültür sanat merkezi haline getirme hedefimiz var. Bunun için heyecan verici çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.