Soho Gallery “Kendin için zaman yarat” mottosu ile Bahçeşehir’de

Soho Gallery “Kendin için zaman yarat” mottosu ile Bahçeşehir’de
Bahçeşehir Soho Gallery açılışı sonrası ilk farklı etkinliğini 29 Mart Cumartesi günü düzenledi.
Ünlülerin, Bahçeşehir yaşayanlarının ve  basın mensuplarının ağırlandığı etkinlikte düzenlenen tadım gününde misafirlere,  kendine has tarzı, farklı kullanım amaçlarına hitap edecek bölümleri, ayrıntıları ile dikkat çeken dekoru ve dünya mutfağının farklı lezzetleri ile Soho Gallery tanıtıldı.
SOHO GALLERY Bahçeşehir  Türkiye’ye;  Londra'daki "Snooker Bar" konseptlerindeki gibi, bir cafe-bar ortamında “Snooker Masasının” içinde yer aldığı bölümü ile ilgi büyüktü..SOHO GALLERY “Kendin için zaman yarat” mottosuyla çalışan insanlara hafta içi özgür çalışabilecekleri, yeni fikirlerle ilgili toplantı yapabilecekleri “BUSINESS TABLE” imkanı sunmanın yanı sıra, ev hanımlarına da hobilerini geliştirebilecekleri yeni fırsatlar veriyor. 

SOHO GALLERY' nin yatırımcısı Göksel Günal bu yeni konsept ile ilgili yaptığı açıklamada;“İnsanların toplanabilecekleri, iş ve evle ilgili endişelerini bir kenara bırakabilecekleri, dinlenip, sohbet edebilecekleri, herkesin kendisini eşit hissedeceği, Cafe, Bar, Restoran bölümden oluşan, haftanın her günü, günün her saati misafirlerimizin güncel ihtiyaçları için kendilerine bir şeyler bulabileceği bir konsept tasarladık. İstanbul’daki ilk şubemizi Bahçeşehir’de açtık. SOHO GALLERY ‘de misafirlerimizin, hayatlarındaki bir boşluğu doldurabileceklerini, bir şeyler yerken veya içerken, genel ve şahsi meselelere kafa yorarken, kendilerini ödüllendirmiş ve özel bir kulübün  üyesiymişler gibi hissetmelerini sağlamak gayesindeyiz. Bunun için toplumumuzun her kesiminden insanlarımızın bir arada olabileceği, ağır olmayan, huzur veren, konforlu bir dizayn yaratmaya çalıştık. Misafirlerimize ekonomik ama lüks bir damak tadı sunuyoruz. Yüzü gülen, hızlı servis yapan ve güven veren çalışanlarımız sayesinde misafirlerimiz kendilerine odaklanabiliyor. Her geçen gün SOHO GALLERY ‘i önemseyen, değer veren kanaat önderlerimiz oluşmakta. Bu benim ve ekibimin motivasyonunu güçlendiriyor” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.