TAKDİRE ŞAYAN REŞİT ORAL

TAKDİRE ŞAYAN REŞİT ORAL
Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral ilçe genelinde hemen hemen her kesimin taktirini kazanır davranışlar sergileyerek kendisinden bahsetmeyi başarıyor. Büyükçekmece’nin büyük şansı Reşit Oral gibi yöneticilerin olması düşüncesi genel kanı ö

 

ALKIŞLAR REŞİT ORAL’A

 

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral özellikle beyefendi tutum ve davranışları başta olmak üzere; dürüstlüğü, saygılı oluşu, çalışkanlığı, kibarlığı ve hemen her kesime eşit davranışıyla ilçe genelinde her kesimin taktirini kazanmış durumda. Büyükçekmece’nin büyük şansı Reşit Oral gibi yöneticilerin olması düşüncesi dün belki az bir kesim tarafından dile getiriliyordu ancak ilçe sınırları genişledikten sonra bu kanı daha geniş kesimler tarafından da dillendirilmeye başladı.

 

ÇEVREYE RAĞMEN TEMİZ KALDI

 

Bilgi İşlem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Evlendirme Şefliği, İdari İşler Amirliği, Güvenlik Amirliği gibi birimlerin bağlı olduğu Başkan Yardımcılığı görevini başarı yıllardır ile sürdüren Reşit Oral özellikle son günlerde belediyelerde şaibeler ayyuka çıkarken ender temiz kalan bürokrat olma özelliğini de sürdürüyor. Bir tarafta rüşvet iddiaları ile tutuklanan belediyeciler, diğer tarafta avanta peşinde koşan meclis üyeleri varken yıllardır bir çok yetkiyi bulundurmasına rağmen henüz hakkında en küçük bir şaibe çıkmayan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral böyle giderse daha uzun yıllar Büyükçekmeceliler başta olmak üzere bölge halkının sevgisini sürdürmeyi başaracak gibi duruyor.

 

TARİHİ BİR BAŞARI

 

19 Şubat 1958 tarihinden bu yana  belediye olan ve ilçenin ilk belediye başkanı Kemal Şengöz daha sonraki başkanlar;  Şevket Tuncay, İbrahim Arı, Ali Çebi ve 1994 yılından bu yana belediye başkanı olan Hasan Akgün dönemlerinin tamamında Büyükçekmece Belediyesi’nde ilk defa bir yöneticinin bu kadar sevildiğini dile getiren Büyükçekmeceliler işin en önemli tarafının ise Reşit Oral’ın politika yapmadan ve her siyasi kesimin taktirini kazanmış olmasını gösteriyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum