Talu'dan Tekdemir’e cevap geldi

Talu'dan Tekdemir’e cevap geldi
CHP Büyükçekmece İlçe Başkan adayı Mehmet Tekdemir’in Albatros ile ilgili “Orada eylem yapanlar CHP’li değildir” demesi tartışmalara neden oldu. Parti eğitmeni Serdar Talu, Tekdemir’e verdiği sert cevapta şu ifadeleri kullandı:
Dünden bu yana kendime sakin olmam gerektiği telkinini yaptım, ana şiştim, tutamıyorum artık. CHP İstanbul Kurultay Delegesi ve Parti Okulu Eğitmeniyim. Evimden, işimden fedakarlık yapıp, Nisan 2012'den bu yana partimin benden istediği tüm görevleri yerine getirdim. Eğitici eğitimleri, danışmanlık, sınıf sorumluluğu, okul sorumluluğu, "usta eğitmenlik" yaptım. Üye eğitimleri, sandık eğitimleri, uyum eğitimleri görevleri için bir çok il, ilçe gezdim. Bütün bunları yaparken kısa vadede hiçbir görev için aday olmayacağımı özellikle ve defalarca ifade ettim.

Yaşadığım ilçe Büyükçekmece'de, "Belediye'nin tapulu mülkü" denilen 30 dönümlük kısaca Albatros olarakbilinen koruluğun, yeşil alan olması için yapılan tüm eylemlerin içerisinde yer aldım. Slogan attım, Halay çektim. Toplanan forumlarda konuşmalar yaptım. Belediye başkanımızı eleştirdim. Hatta Kırklareli'nde eğitimden çıkıp, kendi kullandığım araçla hiç yapmadığım kadar hız yapıp, yapılan ağaç dikme eylemine yetişmeye çalıştım, sonuna ancak yetişebildim. Bundan sonra da Albatros için yapılacak tüm eylemlere katılacağım.

Albatros için mücadele eden ben ve arkadaşlarımla ilgili "ilçe kongresi tartışmaları sırasında" birçok söz edilmiş. Oraya CHP'liler katılmaz, o iş AKP'lilerin provakasyonudur gibi açıklamalar yapılmış. AKP provakasyonu lafını komiklik olarak karşılıyorum, üzerinde durmaya bile gerek görmüyorum. Gezi eylemlerine katılanlara Başbakan'ın söylediği faiz lobisi provakasyonu lafını hatırlatıp, daha ileri gitmeyin diyorum.

Duydum ki; Albatros eylemlerine katılanları "disipline verelim, partiden atalım" demiş birileri. Bu cümleyi kuranla ilgili birkaç dedikodu var, teyit edemediğim için isimlerini vermiyorum. Kendimi ihbar ediyorum. Yukarıda da yazdım. Eşim, kızım, abim, dayım, arkadaşlarımla beraber bu eylemlere katıldım. Sosyal Medya profilimde yeterinde fotoğrafım var. Bir de söz veriyorum, eğer beni disipline verme cesareti gösterirseniz, asla ve kat'a Albatros eylemleri için savunma yapmayacağım. İstifa da etmeyeceğim. Tüm gücümle orada olmaya devam edeceğim. 


Serdar Talu "Albatros halkındır satılamaz" eylemcisi












HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum