Tat’ların Barı Büyükçekmece de…

Tat’ların Barı Büyükçekmece de…
Büyükçekmece'ye yeni bir lezzet getiren Tat Barı Pastanesi dualar eşliğinde açıldı. Açılış kurdelesi Kırklareli Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Ak Parti İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis Grup Başkanı Recep Erol, Büyükçekmece Müftüsü Mehmet

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Nutuk Caddesi'nde bulunan Tat Barı Pastanesinin açılışına ilçe esnafları da yoğun ilgi gösterdiler. Dün gerçekleşen açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, "Yeni bir iş yeri, yeni iş imkanları, yeni istihdamlar demektir. Büyükçekmece ye ve ilçe halkına hayırlı olsun, bol kazançlı olsun, milletimizin ağzı bu bayram arifesinde bu iş yerimizin tatlarıyla tatlansın ve yüzleri gülsün" dediler. Konuşmalardan sonra Müftünün yaptığı duaya eşlik eden katılımcıların hayır dualarıyla açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.


Büyükçekmece ye yeni bir tat, yeni ve farklı lezzetleri getirdiklerini belirten Tat Barı Pastanesi sahibi Fahri Tutal, "İşletme olarak uygun fiyat ve hijyenin yanı sıra yöresel tatlarımız olan Balkanların, Arnavut ve Boşnakların Trileçe tatlısı en iddialı ürünümüzdür.






Herkesi bu tatlımızı tatmaya bekliyoruz. Ayrıca her türlü üretim ve gıda standartlarına uygun tesislerde üretilen ürünlerimizi fabrikadan halka sunmaktan gurur duyuyoruz. Kuru pasta, yaş pasta, baklava ve börek çeşitlerini fabrika satış mağazamızdan isteyebilirsiniz. Düğün, nişan, mevlit ve özel günleriniz için siparişlerinizi itina ile hazırlamaktayız" diye konuştu.

İlk günde ilçe halkından yoğun ilgi gören Tat Barı Pastanesi

Büyükçekmece de lezzetlerin yeni adresi olacağa benziyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.