TEŞEKKÜRLER İSTANBUL

TEŞEKKÜRLER İSTANBUL
30 Mart yerel seçimlerinde CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül İstanbul turu attı.CHP'li Belediyeleri ve ilçe örgütlerini gezen Sarıgül,başkanlara teşekkür etti.

AVCILAR

 

Toprak'a doğum günü sürprizi

Sarıgül, Avcılar’da coşkuyla karşılandı. Avcılar CHP ilçe yöneticileriyle bir süre görüşen Sarıgül, daha sonra Avcılar Belediyesi’ne geçerek İstanbul’un tek kadın Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Binlerce Avcılarlı’nın sevgi gösterileriyle karşılanan Mustafa Sarıgül, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın doğum günü pastasını birlikte kestiler.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Mustafa Sarıgül’ün Başkan Dr. Handan Toprak’ın doğum gününe rast gelen ziyareti sırasında konuşan Sarıgül, “Demokrasiye inananlar sandığa küsmezler. Dr. Handan Toprak 32 yaşına girdi. Bu mutlu gününde onu yalnız bırakmak istemedim. Dr. Handan Toprak’ı bu sevinçli gününde tebrik ediyorum” dedi.

İLK KEZ DOĞUM GÜNÜ KUTLUYORUM

Dr. Handan Toprak ise doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfledikten sonra büyük bir sevinçle pastayı kesti. Toprak, “Bu güne kadar hiç doğum günü kutlamamıştım. İlk kez kutluyorum. Böyle anlamlı doğum günümü kutlamak nasip oldu. Biz bu başarıyı kadınlarımızın gençlerimizin partimizin bileşenleriyle kazandık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TARİHİMİZDEKİ EN BÜYÜK OYU ALDIK

Mustafa Sarıgül, Avcılar Belediyesi salonunda partililere hitaben yaptığı konuşmada ise seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak İstanbul’da tarihte ilk kez bu kadar oy aldıklarını belirterek, “Seçimleri İstanbul’da kaybetmedik. Ankara’daki dönen dolaplar yüzünden kaybettik. Yaklaşık 320 bin oyla seçimi kaybettik. Öz eleştiri yaparak daha çok çalışmamız gerektiğini gördük. İstanbul’da 34 bin sandığa 34 bin kişi koymamız gerekir. Ancak dev ulu çınar yeniden şekillenecek” dedi. Sarıgül’ün konuşması “Bu daha başlangıç mücadeleye devam” sloganlarıyla kesildi.

NASİHAT ETTİ

Mustafa Sarıgül Avcılar Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Handan Toprak’a nasihat ederek, “Yalakalara dikkat et. Kapıdan içeriye girenleri değil girmeyenlere bak. Sen artık Avcılar’da herkesin Toprak Anası olacaksın” şeklinde konuştu. Dr. Handan Toprak ise, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam edeceğiz. Bu çınar’ın kollarlı yeşerip büyüyecektir. Sarıgül ziyaretten sonra alkışlarla Belediye’den ayrıldı.




BEYLİKDÜZÜ




BEYLİKDÜZÜ’NÜN BAŞARISI YILLARIN EMEĞİDİR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlık görevini tebrik için ziyaretine gelen 2014 Yerel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ü makamında misafir etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı önünde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birçok vatandaş tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında Beylikdüzü’nün seçim başarısının Türkiye ve İstanbul’a örnek bir model olabileceğinin altını çizdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibinin, sadece seçim kampanyası boyunca çalışmadığını, herkesi kucaklayan bir anlayışla her zaman vatandaşın arasında olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, “Beylikdüzü’nün başarısı yılların emeğiyle gelen bir başarıdır. Buradaki başarı kararlı, uyumlu bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkmıştır” dedi.

“Bizim anlayışımızda ötekisi olan bir anlayışa yer yok diyen” Mustafa Sarıgül, “Herkes bizim vatandaşımız. Biz herkesi kucaklayacağız. Asla ve asla insan ayırt etmeyeceğiz. Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na bu noktada inancım tam” diyerek kendisi tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, daha sonra Mustafa Sarıgül ile birlikte başkanlık makamına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. 

SİLİVRİ



Silivri’deki başarı Özcan Başkanımızın kaptanlığında hepimizin başarısıdır

Şişli eski Belediye Basşkanı, CHP istanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP Silivri İlçe Örgütüne ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.  30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Silivri’de tüm Belediye Başkan adaylarından  en yüksek oyu alan Sarıgül, ilk olarak İlçe Başkanı Mümün Tuğlu’yu ardındanda Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek, Işıklar ve Tuğlu’nun nezddinden tüm Silivrililere teşekkür etti.  Silivri’de konuşma yapan Sarıgül; “ Silivri’deki başarı Özcan Başkanımızın kaptanlığında hepimizin başarısıdır” dedi.

Sarıgül’ün ilk teşekkürü Silivri İlçe örgütüne

İlk olarak CHP İlçe Örgütüne teşekkür ziyaretinde bulunan Sarıgül, partilileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kendisini coşkuyla karşılayan partilileriyle tek tek kucaklaşan Sarıgül, seçimlerde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Mümin Tuğlu

Sarıgül; Belediye başkanları gelip gidici ama partimiz kalıcıdır

CHP Silivri İlçe Başkanlığında partililerine seslenen Mustafa Sarıgül; “ ilk olarak sizleri ziyaret etmekistedim. Çünkü belediye başkanlıkları geçip gidici ama partimiz kalıcıdır. Çok kararlı ve uyumlu bir şekilde çalıştınız. El ele kol kola omuz omuza bu seçimi aldınız. Muhteşem bir başarı elde ettiniz. Önemli olan her zaman partimizin kurumsal kimliğidir. Sizler buna yakışır şekilde çalıştınız. Burası hizmet, burası varlık, huzur, bereket,özgürlük, demokrasi ötekisi olmayan, hak hukuk, adalet kapısıdır” dedi.  

 

Arkamıza bakmadan çalışmara başlayacağız

Silivri İlçe Örgütüne yaptığı ziyaretin ardından Silivri Blediyesine çıkan Mustafa Sarıgül, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Belediye personeli tarafından kapıda karşılandı. Belediye binası önünde konuşma yapan Sarıgül; “ Silivri’ye baktığımda aydınlığı görüyorum. Burası benim için çok özel. Bir seçimi atlattık. El ele kol kola verdik ama aynı kararlılığı sandıklara sahip çıkmak konusunda veremedik. Esenler, Arnavutköy gibi ilçelerde bunu başaramadık fakat yüzde üç gibi bir oranla seçim kaybettik. CHP en fazla oyunu ilk defa bu dönem aldı. Genel seçimlere yoğunlaşacağız. Arkamıza bakmadan yeniden çalışmalara başlayacağız. Özcan Işıklar Başkanımız ötekisi olmayan bir analyışla, kimin nereli, hangi partiden olduğuna bakmadan, ayrıştırmadan hizmet vermeye devam edecek. Ben bu zaman zarfında kendisinden bunu gördüm. Bu anlayışı gördüm” dedi.

Sarıgül Işıklar’a tavsiyede bulundu

Silivri’ye arabamla girdiğimde bir huzur hissediyorum diyen Sarıgül; “ Silivri’nin beraketini güzelliğini görüyorum. 618 tane toplantı yaptım ama en özel on tane mitingimi saysam en başında Silivri gelir. Şimdi başkanıma da bir tavisiyede bulunmak istiyorum. Kendisi sabah 6-10 arası çok yoğun çalışsın. 2-4 arası dinlensin. Ben bile buraya gelirken arabada uyudum. Akşamları bir teyzemizin kapısını çalsın ve ben geldim desin. Yolunu yap, ağacını dik, çöpünü topla ama gönüllere girmeden olmaz. Silivri’nin meydanları caddeleri Nişantaşı gibi, Abdi İpekçi Caddesi gibi olsun istiyoruz. Meydanda 52 bina var şu anda. Bunlar  da yıkılırken vatandaşın kapısına zabıtayla değil sevgiyle gidin. Güzellikle yıkılsın. ‘Selam alıp vermeye geldik, Binanınızı güzellştirmeye geldik diyeceğiz” dedi. 

Bu başarı Özcan Başkanımızın kaptanlığında hepimizin başarısı

Konuşmasının sonunda herkese teşekkür eden Sarıgül; “ Öncelikle Değirmenköy Belediye Başkanı İken tanıdığım ilçe Başkanımız Mümin Tuğlu’ya, gençlerimize, kadınlarımıza, Kumburgaz Eski Belediye Başkanımız Hüseyin Çorbacıoğlu’na, basın mensuplarımıza, belediye çalışanlarımıza, Silivri Halkına çok teşekkür ediyorum. Bu başarı Özcan Işıklar Başkanımızın kaptanlığında haepimizin başarısı. Kibirlenmeden, ben ne oldum demeden çalışacağınızdan şüphem yok” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Özcan Işıkların’ın makamına geçen Sarıgül’e Silivri yoğurdu ikram edildi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık


BÜYÜKÇEKMECE


 Akgün'den 'Altın Köprü' armağanı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün'ü ziyaret eden Mustafa Sarıgül 5. dönem için tecrübeli başkanı kutladı. Akgün'de Sarıgül'e Büyükçekmece'nin simdesi olan 'Altın Köprü'meketini hediye etti.

Çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Akgün, Sarıgül'den gelen tavsiyeleri dinledi. Sarıgül bölgeyi ve kendisini sık sık ziyarete geleceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.