TÜRKİYE’NİN MUHTARLARI BEYLİKDÜZÜ’NDE BULUŞTU

TÜRKİYE’NİN MUHTARLARI BEYLİKDÜZÜ’NDE BULUŞTU
Türkiye’nin Muhtarları Beylikdüzü’nde buluştu. “Yaşayan Anadolu Günleri” etkinliği kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu işbirliğiyle ülkenin çeşitli yerlerinden onlarca muhtar kahvaltıda biraraya geldi. Beylikdüzü Belediye

Demokrasinin ilk basamağı olan muhtarlar, “Yaşayan Anadolu Günleri” etkinliği kapsamında Beylikdüzü’nde buluştu. Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun yaptığı planlamayla Beylikdüzü’nde düzenlenen etkinliğin başlangıcında, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen onlarca muhtar kahvaltıda buluştu. Buluşmada, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcı Seyit Torun, İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Hüseyin Akdeniz, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut, Beylikdüzü Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Pinazoğlu ve mahalle muhtarları Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuğuydu.

 

“Gücünüzün Farkında Olun”

 

Muhtarların çok büyük bir birleştirici güç olduğunu ve işbirliği içerisinde güzel çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Ekrem İmamoğlu, “Tüm Türkiye muhtarlarının biraraya geldiği zaman oluşacak gücü ve kuvveti tahmin edemiyorum. En önemli tavır birarada olmayı başarabilmek, herkese eşit mesafede ve eşit dille hizmet sunabilmek. Biz sizin makamınızın değerini bilenlerdeniz. Lütfen gücünüzün farkında olun. Türkiye’deki 50 bin muhtar tek duyguyla birleştiği zaman herkese dersini verir.”dedi.

 

Modern Muhtarlık Binaları İçin Teşekkür Etti

 

“Daha İyisini Görene Kadar En İyisi Bu”

 

Muhtarların bulundukları mahallenin hayatının her yerinde olduğu ve demokrasinin önemli temsilcileri olduğu ana fikrinin bulunduğu buluşmada, Konfederasyon Başkanı Hüseyin Akdeniz de, Beylikdüzü’nde yapılan ve yapımına devam eden modern, doğa, kent, insan odaklı yeni muhtarlık ve çözüm merkezi binaları için Başkan İmamoğlu’na teşekkür etti. Beylikdüzü Belediyesi’nin muhtarlara verdiği değerin örnek olmasını temenni eden Akdeniz, “ Daha iyisini görene kadar en iyisi bu. Muhtarlar için yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.