Üci Madalya ya doymuyor..

Üci Madalya ya doymuyor..
Bölgemiz sporcularından Kamil Uci, 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında iki madalya ve bir kupa kazandı..
 Erzurum Buz Hokeyi Salonunda düzenlenen  Şampiyonaya 26 ülkeden 2bin 600 sporcu katıldı.

Şampiyonadan şampiyonaya koşan Kamil Üci, madalyaya doymuyor. Kamil Üci, geçtiğimiz günlerde WSKU tarafından yapılan Internatıonal Antalya Open Karate Tournament Şampiyonası’nın ardından Erzurum’da gerçekleştirilen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda da tatamiye çıktı.

ÜCİ: MADALYALARIMI ÜLKEME ARMAĞAN EDİYORUM

İnternational Antalya Open Karate Turnuvası’nda gençler ve masterlar kategorisinde toplam 4 madalya kazanan Kamil Üci, Erzurum’da ise iki madalya ve 1 kupa kazandı. “Kazandığım madalyalarımı ülkeme armağan ediyorum” diyen Üci, başarılarının alın terini damla damla akıtarak çalışmaya borçlu olduğunu belirterek gençlerin çok çalışmasını istedi. 

26 ÜLKEDEN BİNLERCE SPORCU YARIŞTI

Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nun ev sahipliği yaptığı 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nın açılış seremonisi renkli görüntülere sahne oldu. Ülke bayraklarının yer aldığı geçiş töreni ile başlayan seremonide konuşmaların ardından Dünya Gençler Şampiyonu olan Genç Erkek Kata Milli Takımımız bir gösteri sergiledi. Tribünlerin büyük alkışını alan gösteride, yıldız ve minik katacılarımız da sergiledikleri performansla izleyenlerin beğenisini kazandı.

TEYO PEHLİVAN'DAN SOSYAL MESAJ

Açılış seremonisi, “Teyo Pehlivan” tiplemesi ile Türkiye’de yediden yetmişe insanların gönlünde taht kuran usta tiyatrocu Cumhur Seval’ın bir hafta boyunca aldığı karate eğitimin sergilediği performans ile sona erdi. Teyo Pehlivan, gösterisinin ardından karatekaların ve Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nu dolduran sporseverlerin ilgi odağı oldu. Teyo Pehlivanın “Ben hocaların hocasıyım. Bende yalan yok, hilaf da yok. Gençler kötü alışkanlıklarından korunmak için spor yapsın” tavsiyesi büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.