ULAŞILABİLİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

ULAŞILABİLİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Beylikdüzü Belediyesi’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü Toplantıları” devam ediyor. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilçe sakinleriyle bizzat bir araya geldiği toplantıda vatandaşlar; istek, öneri, şikâyet ve teşekkürlerini iletme i

İlçe sakinlerinin istek, öneri ve şikâyetlerini değerlendirmek ve yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Beylikdüzü Belediyesi Halk Günü Toplantıları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun makamında gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşlarla tek tek görüşen İmamoğlu, ilçe sakinleriyle sohbet ederek sorunlarını dinliyor.

Ulaşılabilir belediye, ulaşılabilir başkan…

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarda, Başkan İmamoğlu’nun yanı sıra; başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de hazır bulunarak vatandaşlardan gelen sorun ve talepler doğrultusunda çözüm yolu arıyor. Her zaman ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı ve ulaşılabilir başkan olma isteğiyle çalışmalarını sürdüren İmamoğlu; “Göreve geldiğimizde her zaman diyalog kuran, ulaşılabilir ve şeffaf bir yerel yönetim anlayışı ortaya koyacağız demiştik. Sosyal demokrat bir belediye olarak her zaman önce insan diyerek bu anlayışla halk toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu toplantılardaki amacımız da; ilçe sakinlerimizle bir araya gelerek sorunlarına çözüm yolu bulmak.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu toplantıda yaklaşık 120 vatandaşın yanı sıra, merhum sanatçı Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’yı da ağırladı. Sanata ve siyasete gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Karaca, Başkan İmamoğlu’na projelerinden bahsederek Cem Karaca’nın “Allah Yar” adlı kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.