UMUT AKYÜREK BÜYÜLEDİ

UMUT AKYÜREK BÜYÜLEDİ
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” etkinlikleri, Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde binlerce Bakırköylünün katılımıyla yapıldı.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde  sahneye; şef Fuat Erdener yönetimindeki Evrensel Müzik Topluluğu eşliğinde Umut Akyürek çıktı.

 Halk oyunları, vals gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, cumhuriyetin kazanımlarını sonsuza kadar yaşatmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini söyledi.

 Evrensel Müzik Topluluğu eşliğinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Umut Akyürek de Atamızın sevdiği şarkılar başta olmak üzere sevilen eserleri söyleyerek salonda bulunan Bakırköylüleri coşturdu.

 FENER ALAYI

Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve  Bakırköylülerin  katıldığı fener alayı da  Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndan başlayarak Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin önünde son buldu.

 Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu’nun da katıldığı fener alayı büyük bir coşku içerisinde geçti.

 

 




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.