Unutulmaz kortej fotoğrafı için deklanşöre bas

Unutulmaz kortej fotoğrafı için deklanşöre bas
Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos’ta başlayacak 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları kortej yürüyüşünü ölümsüzleştirmek amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.
Yürüyüşün coşkusunu ve ruhunu en iyi şekilde belgeleyen vatandaşlara ödül var. Ücretsiz olan başvurular, 30 Ağustos – 2 Eylül arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca Beylikdüzü Fotoğraf Derneği, yarışmaya katılan herkese ücretsiz temel fotoğrafçılık, ilk üçe girenlere ise photoshop eğitimi verecek.

Beylikdüzü Foto Maratonu’na hazır olun. Beylikdüzü Belediyesi 3.Barış ve Sevgi Buluşmaları en iyi kortej fotoğrafının seçileceği fotoğraf yarışması için geri sayım başladı. 30 Ağustos Salı günü akşam Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’ndan start verilecek festivalin ilk günü kortej yürüyüşüne yoğun bir katılım bekleniyor. Barış, sevgi, demokrasi ve Cumhuriyet mesajını taşıyan kortejin en güzel ve etkili anlarını kadraja alacak yarışmacılar, en fazla 4 (dört) adet renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilir.


Yarışmanın başlama tarihi 30 Ağustos iken son katılım tarihi 2 Eylül 2016 Saat 23.00 olarak belirlenmiş durumda. Jüri ise 4 Eylül’de toplanacak. Sergi ve Ödül Töreni 6 Eylül’de yapılacak.

Mükafat kapsamında birinciye 1500 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye 500 TL, 20 kişi de 100 TL’lik mansiyon ödülü verilecek. Yarışma, Seçici Kurul üyeleri ve BEYFOTODER Yönetim Kurulu ile birinci dereceden yakınları dışında, ülkedeki yerleşik amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açık olacak. Yarışmanın ana koşulu ise fotoğrafların 30 Ağustos 2016 tarihindeki kortej yürüyüşünde çekilmiş olması.

Fotoğraf Yarışması ile ilgili katılım koşulları ve detayları öğrenmek için belediye web sitesinde yer alan şartnameyi incelemek için tıklayabilirsiniz.

http://www.beylikduzu.bel.tr/BBImages/Slider/Image/5f3a2da1-266c- 4ee6-96fe- 3f47acd652d3.pdf

Yarışma sonucu Beylikdüzü Belediyesi’nin http://www.beylikduzu.bel.tr/ ve https://www.facebook.com/beyfotoder/ adreslerinde duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.