ÜSTÜ GEÇİT,ALTI ÖLÜM!

ÜSTÜ GEÇİT,ALTI ÖLÜM!
Silivri – Selimpaşa otoban gişeleri ve D-100 karayolu bağlantı noktasındaki üst geçitte oluşan çatlaklar ve hasarlar faciaya davetiye çıkartıyor. Avcılar'da yaşanan üst geçit faciasının ardından, ikinci bir üst geçit kazasının yaşanmaması için vatandaşla
Selimpaşa Otoban ve D-100 Karayolu bağlantı noktasında bulunan ve araç trafiğinin yoğun kullanıldığı üst geçit, ayaklarında ve ortasında bulunan çatlaklar yüzünden her an çökebilir. Haberdar gazetesinin daha öncede gündeme getirdiği üst geçitle ilgili yetkililer hiçbir önlem almazken, Avcılarda yaşanan üst geçit faciasının ardından gözler yine Selimpaşa’da ki hasarlı üst geçide çevrildi.  

VATANDAŞ YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ

Selimpaşa üst geçidinde ki çatlakları görev vatandaşlar gazetemizi arayarak endişelerini dile getirdi. Üst geçitte ciddi yarıklar ve çatlaklar olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlar, Avcılar’da yaşanan geçit faciasının Selimpaşa’da da yaşanmaması için yetkilileri göreve davet ettiler.



BELEDİYE VE KARAYOLLARI NE YAPIYOR?

Karayollarının Selimpaşa’da ki hasarlı üst geçit ile ilgili her hangi bir çalışma yapıp - yapmayacağı merak konusu olurken, İlçenin Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Silivri Belediyesi olarak Selimpaşa’da araç trafiği tarafından yoğun kullanılan üst geçidin onarılması için Karayolları Müdürlüğüne bilgi verip- vermediği de yine merak edilen konular arasında yer alıyor.

AFİŞ ASAN İBB YETKİLİLERİ BU GEÇİTTEKİ HASARLARI GÖRMÜYOR  MU?

Diğer yandan yol güzergâhında bulunan tüm üst geçitlere afiş asan İBB Görevlileri’nin Selimpaşa üst geçidinin betonları çatlamış, dökülmüş ve demirleri ortaya çıkmış halini görmemesi de  akıllarda durgunluk yaşatıyor. Hala geçit üzerinde İBB afişlerinin asılı olduğunu görev vatandaşlar, “ İBB afiş asmasını biliyor ama geçidi onarmasını bilmiyor. Bu üst geçidin halini hiç mi görmediler?  Neden önlem alınmıyor? Önlem alınması için illa ki facia mı yaşanması lazım” diyerek İBB Başkanı Kadir Topbaş’dan bu konuya el atmasını talep ettiler.

HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.