Vali Vasip Şahin Akalan İlk ve Ortaokulu’nu gezdi

Vali Vasip Şahin Akalan İlk ve Ortaokulu’nu gezdi
İstanbul Valisi Vasip Şahin bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Çatalca’ya geldi. İstanbul Valisi’nin ilk ziyareti Akalan İlk ve Ortaokulu’na oldu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Çatalca’yı ziyaret etti. Vali Şahin’in Çatalca’da ki ilk ziyareti Akalan Mahallesi’ne oldu.  Vali Şahin burada Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından 46 gün gibi kısa bir sürede yaptırılarak 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilen ve geçtiğimiz ay resmi açılış töreni gerçekleştirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu’nu gezdi.

Okul hakkında bilgi verildi

İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ve Akalan Mahalle Muhtarı Halil Akgeyik eşlik etti.

Belediye Başkanları Akgün ve Kara,  sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden İstanbul Valisi Şahin’e okulun yapım aşaması ve okul hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, okulu beğendiğini ifade ederek hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Köy kahvesinde sohbet ettiler

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve protokol üyeleri okul ziyareti ardından Akalan Mahalle Kahvesi’ne geçerek burada vatandaşlarla içilen çaylar eşliğinde uzun süre sohbet etti. Mahalle ziyareti Akalan Çeşmesi önünde toplu fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.