Vekil başkan Şahin ekibi topladı!

Vekil başkan Şahin ekibi topladı!
Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdür ve amirlerinin katıldığı toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da yaşanan patlamalarda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin üzücü bir durum olduğunun altını çizerek, "Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlara başsağlığı diliyorum. İçinden geçilen bu hassas süreçte herkese önemli görev ve sorumluluklar düşüyor" dedi.

 Etkinlikler iptal edildi

Ankara'daki patlamanın ardından Türkiye'de 3 gün ulusal yas ilan edildiğini hatırlatan Şahin, Büyükçekmece Belediyesi'nin bu süre içinde yapılması planlanan kültür ve sanat etkinliklerini ileri bir tarihe ertelediğini belirtti.

Toplantı belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri söz alarak Eylül ayı içerisinde yapılan çalışmalar ve Ekim ayında yapılması hedeflenen projeleri hakkında bilgi verdiler. Toplantının bir diğer gündem maddesi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yönelik olarak yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken tedbirler oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.