Volkan Konak Cumhuriyet için sahnedeydi

Volkan Konak Cumhuriyet için sahnedeydi
Volkan Konak ile Beylikdüzü şahane bir cumhuriyet konserine tanık oldu.
Beylikdüzü’nde unutulmaz bir gece geride kaldı. Cumhuriyet coşkusunu tüm ilçeye yayan ve ‘Bağımsızlık vazgeçilmez karakterimdir diyen tüm insanlara selam olsun’  sözleriyle konserine başlayan Volkan Konak, vatandaşlara yaşattığı müzik ziyafetinin yanı sıra, anlattığı komik fıkralarla mizaha da yer verdi.

Hayranlarını gülmekten kırıp geçiren Volkan Konak, zaman zaman da söylediği parçalarla duygusal anlar yaşattı. Konak, sahnede “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” türküsüyle Türk edebiyatının, sanatının ve biliminin efsanevi isimlerini de anmayı unutmadı.
Beylikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nı dolu dolu kutlamaya devam ediyor. Vatandaşların doldurduğu Cumhuriyet Caddesi Büyükşehir Mahallesi Etkinlik Alanı yine muhteşem bir konsere tanıklık etti. Sadece Karadeniz müziği değil, müziğin evrensel olduğu anlayışını tüm yorumu ve şarkılarına katan Volkan Konak’ı ağırlayan Beylikdüzü, coşku dolu bir geceyi geride bıraktı.
Atatürk’ü Andı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için sahne alan Volkan Konak, konserine başlamadan önce, “91 yıl evvel Cumhuriyetimiz atalarımızın verdiği büyük mücadele sonucu kuruldu.


Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz” dedi. Duygusal türkülerle konserine başlayan Konak, daha sonra ritmi arttırdı. Karadeniz müziğine ait seslendirdiği parçalarla vatandaşlar horon da oynadı. Konak, konser boyunca hem coşturdu hem hüzünlendirdi. “Dostum, Yarim Yarim, Cerrahpaşa, Mapushanelerde Demir Parmaklıklara Sarıldım” gibi daha birçok parçayı sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Sahnede Adeta Stand-up Yaptı


Yer yer komik anılarını ve ilginç fıkralar paylaşan Volkan Konak, Beylikdüzü’nü güldürdü, vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. Ancak tarihe vefa borcumuzu da es geçmedi. Başta Soma’da verilen şehitler olmak üzere, tarihin önemli sanatkarlarını ve bilim adamlarını “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” şarkısıyla onların görüntüleri eşliğinde andı. Atatürk’ün zeybek yaptığı resimleri de ekranlara taşındı. Bu anlar ise halktan büyük bir takdir ve alkış topladı.


İmamoğlu: “Bugün Sevgimizi Taçlandırdık”

Coşku içerisinde söylenen İzmir Marşı’nın ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sahneye çıktı. Volkan Konak’ı sevinç içinde ağırladıklarını belirten İmamoğlu, “Bugün sevgimizi taçlandırdık. Volkan Konak bize söz vermişti.

Sözünü tuttu ve işte burada yine sizlerle. İnanıyorum ki bu kentte Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk sevgisi doya doya yaşanıyor ve daima yaşanacak” dedi ve Konak’a çiçek ile teşekkür plaketi takdim etti. Konak seslendirdiği Dido parçasıyla tüm sevenlerine teşekkür ederek, sahneye veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.