WEST İSTANBUL MARİNA’DA ŞENLİK VAR

WEST İSTANBUL MARİNA’DA ŞENLİK VAR
Spora, eğitime ve çevreye büyük yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin eşsiz güzellikteki sahilinde yer alan West İstanbul Marina’da 16 ve 17 Mayıs tarihlerinde 11.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek 1. Geleneksel Eğitim, Spor ve Ağaç Diki
Beylikdüzü’nün 14 km’lik sahil şeridi içinde yer alan West İstanbul Marina ilçeye ayrı bir değer katıyor. Eğitimi, çevrenin gelişimi ve spor faaliyetlerini her daim destekleyen Beylikdüzü Belediyesi de 1.si yapılan ve geleneksel hale getirilecek 1. Geleneksel Eğitim, Spor ve Ağaç Dikimi Şenliğe baştan sona katkı sunuyor.

 

Ünlüler’den Gösteri Maçı…

 

Şenlikte, 16 ve 17 Mayıs tarihlerinde Saat 11.00 – 18.00 arasında Yetişkinler ve Gençler için Yelkenli ile Deneme Seyri, Powerboat ile Deneme Seyri,  Jetski Deneme Seyri, Çocuklar için Optimist Deneme Dersleri yapılacak. Ayrıca gerçekleşecek yetişkinler, gençler, çocuklar turnuvası, 3 sayı basket yarışması, faul atışı yarışması, veteranlar gösteri maçı ve ünlüler gösteri maçı ile heyecan dorukta yaşanacak. Gösteri Karşılaşmaları ve Aikido ile Tanışma Dersleri ile de katılımcılar ilgi duydukları ve becerileri olduğu alanları da keşfetme olanağı bulacak.

 

Servis İmkanı Var

 

Beylikdüzü Belediyesi şenliğe ulaşım için ücretsiz servis imkanı da sunuyor. Servis güzargahı ve saatleri ise şöyle; 10:00 - 16:00 arası Beylikdüzü 5M Migros, Beykent Perlavista, Beylikdüzü Belediyesi Önü, Bizimkent Köprüsü’nden West İstanbul Marina’ya ring seferler yapılacak. 18:00 – 19:00 saatleri arasında ise West İstanbul Marina’dan Beylikdüzü 5M Migros, Beykent Perlavista, Beylikdüzü Belediyesi Önü, Bizimkent Köprüsü’ne dönüş seferleri olacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.