YAŞ ALANLAR HAFTASI

YAŞ ALANLAR HAFTASI
Yaşlılar Haftası’nda, yaşlıların mutlu zaman geçirdiği Avcılar Meydanında bulunan Bülent Ecevit Emekliler Parkında büyüklerimiz bir araya geldi. Avcılar’ın büyükleri her gün Bülent Ecevit Emekliler Parkında buluşuyor. Avcılar Belediyesi, her gün sabah 07:
 Avcılar ilçesinde yaşayan yaşlı insanları Yaşlılar Haftasında da unutmayan Avcılar Belediyesi, Bülent Ecevit Emekliler Parkında bir buluşma düzenleyerek Avcıların değerli büyüklerini bir araya getirdi. Avcılar’da yaşlı ve emekli vatandaşlar sadece yaşlılar haftasında hatırlanmıyor, Avcılar Belediyesi her sabah hemşehrileri için Bülent Ecevit Emekliler Parkında simit ve çay ikramında bulunuyor. Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye devam eden Avcılar Belediyesi, yaşlı ve kimsesizler için evde bakım hizmetinden aşevinden evlere 3 çeşit sıcak yemek hizmetine kadar tüm ihtiyaçlarına çözüm buluyor. Evini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlarını da unutmayan Avcılar Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yönlendirdiği ekipler aracılığı ile kapsamlı bir şekilde temizlenmesini sağlıyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de düzenlenen etkinlikte yerini alırken, kahvaltıya katılımın yoğun olduğu gözlendi. Başkan Dr. Toprak; “ Küçüklerini sevmek ve büyüklerini saymak üzere ant içmiş bir ulusun evlatları olarak sadece Yaşlılar Haftasında değil değerli büyüklerimizi her zaman hatırlamalıyız. Biz de çalışmalarımızı bu kapsamda yürütüyoruz. Yaşlılar Haftası dolayısıyla da bugün Avcılarımızın siz değerli büyükleri ile bir aradayız, hepinizin yaşlılar haftasını kutluyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.