Yenikapı'daki miting dolayısıyla İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yenikapı'daki miting dolayısıyla İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Yenikapı’da, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde bugün yapılacak 'Zulme Lanet Kudüs’e Destek' mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 18 Mayıs’ta Fatih ilçesi Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek etkinlik dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahlar belirlendiği kaydedildi.

İŞTE KAPANACAK YOLLAR
Buna göre, Atatürk Bulvarı’ndan gelip Unkapanı Köprüden Sirkeci’ye katılım, Taksim istikametinden gelip Unkapanı Köprüsü’nden Sirkeci’ye katılım, Balat sahil Abdul Ezel Paşa Caddesi’nden gelen akım Unkapanı Köprü Altından Sirkeci istikameti, Ragıp Gümüş Pala Caddesi, Reşadiye Caddesi, Hamidiye kavşağından Sirkeci Meydanı istikameti, Sirkeci Sahil Kennedy Caddesi’nde Sarayburnu Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule Demirhane Caddesi Zeytinburnu ek hizmet binası sahil kuzeye katılım arası çıkan tüm yollar, tüm cadde ve sokaklar, Edirnekapı, Millet Caddesi, Cevizlibağ’dan Topkapı tünele 10. Yıl Caddesi katılımı, 10. Yıl Caddesi, Genç Osman Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi’ne kadar gidiş-gelişli ve bu caddeye çıkan tüm caddeler ile sokaklar, Avrasya tünel çift yönlü, Zeytinburnu Demirhane Caddesi’nden Kazlıçeşme otopark alanı 10. yıl istikameti ve Demirhane Caddesi’ne çıkan tüm caddeler ile sokaklar, Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi’nde Ekrem Kurt Bulvarı, Taşhanlar Varyan ile Galata Köprü arası gidiş ve geliş güzergahları saat 09.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak. Ayrıca, Sirkeci’den Galata Köprüsü’ne Karaköy istikametine gidiş, Unkapanı Köprüsü’nden Cemil Birsel, Ragıp Gümüşpala, Galataya Karaköy istikametine gidiş, Karaköy’den Galata Köprüsü Sirkeci istikametine gidiş güzergahı saat 12.00’den itibaren trafiğe kapanacak.

ETKİNLİK BİTİMİNDE TRAFİĞE AÇILACAK
Sürücüler, alternatif güzergah olarak D-100 kuzey ve güney yolu, Havuzlu kavşağı, Atatürk Havalimanı Caddesi Basın Ekspres Yolu, Ataköy sahil Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy sahil Strazburg Caddesi ve Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar Köprüsü Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat sahil Atatürk Bulvarı’nı kullanabilecek. Bu yollar, etkinlik bitiminde trafiğe açılacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.