YOĞUNLUĞA KARŞI ÇAY-KAHVE MOLASI

YOĞUNLUĞA KARŞI ÇAY-KAHVE MOLASI
Esenyurt Belediyesi emlak, ilan, reklam ve iş yeri çevre vergisi ödemelerini yapmak için belediyeye gelen vatandaşlara çay-kahve ve kurabiye ikramında bulunuyor.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından işlemlerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmesi için vatandaşlara ücretsiz çay, kahve, kurabiye ve su ikramı yapılması talimatı verdi.   

Beklemekten sıkılanlar ikrama teşekkür ettiler

Vergi ve çevre temizlik harçlarını ödemek için belediyeye beyan başvurusu yapan vatandaşlara, kalabalık ve yoğun işlemlerde yaşanan stresini azaltmak için çay, kahve, pasta, kurabiye ve su ikramı yapılıyor. Sabah mesai saatinin başlangıcı itibariyle akşam mesai bitimine kadar tüm gün vatandaşlara bu ikramlar yapılacak. Esenyurt Belediyesinin yaptığı bu hizmetten dolayı işlem yapmaya gelen vatandaşlar uzun sıra bekleme ve yoğun işlemlerde yaşanan strese karşı güzel bir hizmetin olduğunu ifade ederek teşekkür ettiler. 

Emlak ve çevre vergilerinin ikinci taksitinin ödenmesi nedeniyle belediyeye başvurunun son günlere bırakılması da aşırı yoğunluğu oluşturmaktadır. Ayrıca Esenyurt Belediyesi tarafından vatandaşlar için otomatik çay-kahve makinası ücretsiz olarak sürekli hizmet vermektedir.   

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.