Zabıta ekiplerinden Pazar denetimi

Zabıta ekiplerinden  Pazar denetimi
Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların gönül rahatlığıyla daha hijyenik, daha sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçe pazarındaki denetimlerini sürdürüyor.
Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin pazar yeri denetimini ilçe merkezindeki pazaryerinde gerçekleştirdi. Semt pazarında esnafları dolaşan ekipler, satışa sunulan ürünlerin etiket kontrolünü yaparak, tezgâhların belirlenen mevcut çizgi dışına taşırmama, pazarın ve tezgâhların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı gibi bir dizi denetimi gerçekleştirdi. Ayrıca her sene olduğu gibi bu yılda, Bakırköy Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Bakırköy Grup Merkezi Ölçüler ve Ayarlar memurluğu ile ortak çalışma yapılarak, pazarcı esnaflarının ölçü tartı aletlerinin uygunluğu terazi memuru nezaretinde denetlendi.

Yapılan kontroller sırasında pazar kuralları hakkında esnafları uyaran Zabıta ekipleri, çevre kirliliğine karşı daha duyarlı olmaları ve satışlarını yüksek ses ile yapmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.