Zabıta Ramazan Ayı için ek tedbirler aldı

Zabıta Ramazan Ayı için ek tedbirler aldı
Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Ayında, vatandaşın huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.
Çatalca Belediyesi tarafından Ramazan Ayına ilişkin ek tedbirler alındı. Bunların başında özellikle gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerinin denetimi geliyor. Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından fırın, lokanta, kasaplar başta olmak üzere gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerini denetimi için ayrı ekipler hazırlandı. Denetimlerde, genel temizlik, hijyen, işyeri ruhsat kriterlerine uygunluk esasları inceleniyor.

Denetimler sıklaştırıldı

Yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürüldüğünü belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Zabıta Müdürlüğü denetimlerinin aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirterek, ” Denetimler zaten yıl içerisinde sürekli yapılıyor. Ancak Ramazan Ayı nedeniyle ayrı bir program daha uyguladık ve denetimlerimizi sıklaştırdık. Gıda üretimi yapılan yerlerde insan ve çevre sağlığı açısından sıkıntılı bir durum olmasını istemiyoruz. Bu konuda esnaflarımızın daha da duyarlı olmasını bekliyoruz´ sözleriyle vatandaşların sağlıklı hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını amaçladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.