Zengin Mahallesi'nin ilginç HDP sevgisi !

Zengin Mahallesi'nin ilginç HDP sevgisi !
İstanbul Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi'nde 07 Haziran 2015 Pazar yapılan Milletvekili genel seçimlerinde PKK nın siyasi kolu Halkların Demokratik Partisi ( HDP) nin 297 oy ve yüzde 14.2 ile 3. parti olması şaşkınlık yarattı.




MİLYON DOLARLIK VİLLADA OTURAN PKK SEMPATİZANLARI KİM ?

Seçimlerde 2092 geçerli, 65 geçersiz oy çıktı. Yüzde 87.7 seçime katılma oldu.
CHP 928 oy ve yüzde 44.4 ile 1. ci. 
506 oy ile Ak Parti yüzde 24.2 ile 
HDP 297 oy yüzde 14.2 ile 3.cü, 
MHP 237 oy yüzde 11.3 ile 4.cü olabildi. 

Genelde Amerikan tipi fiatı 3-4 milyon dolarlık villada oturan PKK sempatizanlarının kim olduğu merak ediliyor?

AKP B.ÇEKMECE İLÇE BAŞKANI HATİCE BOZDAĞ'DA BU MAHALLEDE.

Siyasi çevreler AKP ilçe başkanının kendi Mahallesinde AKP nin 2. parti olmasını ve HDP ye bu kadar fazla oy çıkmasının skandal ve iktidar partisinin iyi çalışmadığını söylüyor. 7 sandıkda HDP nin ilçede en çok oy aldığı mahalle Alkent 2000 Mahallesi. Zengin mahallesinde HDP nin 01 Kasım 2015 de nasıl sonuç alacağı merak ediliyor.

MAHALLE HAKKINDA BİLGİ.

Alkent 2000 sitesi 1987 de 7 Tepe ve Çamlıca diye 2 kısımdan oluşan bir yerleşim yeri iken B.Çekmece Belediye Meclisinin 24.10.2000 gün ve 9 sayılı kararıyla MA H A L L E yapıldı.  3 Haziran 2001 Pazar yapılan seçimle bu işlem tamamlandı. Mahalle muhtarı seçildi.

Bağımsız parsel üzerine kurulu 2 katlı vilların elektrik, su, doğalgaz saatleri bağımsız, bahcıvanları ayrı. Çöpleri Belediyenin toplamasına, asayişi Polisin sağlamasına, kamuya terk sokakları Bedaş ın ücretsiz aydınlatmasına ( aydınlatmak zorunda olmasına rağmen )  yüzlerce kişiden site yönetimi olarak her ay aidat diye 2 bin TL  senede 24 bin TL aidat adı altında zorla para topluyorlar. Senede toplanan para 6 milyon TL civarında.


Belediyenin çöpleri toplamasına rağmen çöp,temizlik parası, Polis güvenliği sağlamasına rağmen özel güvenlik parası topluyorlar. ( Bu arada Mahalllede çok sayıda apartman ve villaya hırsız girdi) Topladıkları paralar için aylık gider dökümü göndermiyorlar. Suç işlemeye tahrik ediyorlar. Zorla aidat isteyen yöneticiler. Ödemeyenleri icraya verip davalarla baskı altına alıyorlar. Kamu yollarına, CHP li belediye başkanı Hasan Akgün ün göz yumması ile, bariyerler koyup, kurtarılmış mahalle yaratıyorlar.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum