Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Yerel seçimler bitti ama yankıları hala devam ediyor.

Yerel seçimler bitti ama yankıları hala devam ediyor.

Özellikle Silivri’de AK Partinin seçim kaybetmesinin ardından herkes suçlayacak bir günah keçisi arama çalışması içerisine girmiş.

Aday belirleme sürecinde parti içinde yapılan temayül yoklaması sonuçlarına bakıldığında kimsenin suçlu aramasına gerek yok sanırım. Teşkilatın istemediği bir ismi aday gösteren AK Parti Genel Merkezi temayül yoklamasından çıkan ismi aday gösterseydi beklide Silivri’de yenilgiye uğramayacaktı.

Yapılan temayül yoklamasında birinci sırada çıkan Metin Karakaş rakiplerine baya bir fark atmış.

Bazıları temayülden ben birinci çıktım diye hikâyeler anlatsa da, Karakaş’ın temayül yoklamasından birinci çıktığı belgelenmiş durumda.

Şimdi olan oldu, niye bunu yazdın, Atı alan Üskidar’ı geçti diyenleriniz olacaktır.

Evet Atı alan Üsküdar’ı geçmiş olabilir.

Ama Atalarımız “Yiğidi öldür hakkını yeme” demiş.

Bende bu yiğidin hakkının nasıl yendiğini gözler önüne sermek istedim.

Ben bu temayül sonucundan Karkaş’ın birinci çıktığını, hatta yapılan kamuoyu anketlerinde de Karkaş’ın birinci çıktığını biliyordum zaten.

Bilip de kamuoyuna Karakaş temayülde bile çıkmadı diyenlere kapak olsun diye kaleme aldım bu yazıyı.

Koltuk derdine düşüp, Silivri’de AK Parti’ye seçim kaybettirenler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Karakaş ile ilgili yanlış yönlendirenler boşuna günah keçisi aramasınlar. Kendilerini sorgulasınlar kafi...!!! 

Başarıların daim olsun Kaynarca!

İlçe Başkanlığından, Milletvekilliğine, Milletvekilliğinden MKYK’ya kadar yükseldi. Kimden mi bahsediyorum? Silivri’mizin ve Bölgemizin Milletvekili Tülay Kaynarca’dan tabi ki.  Kendisini hep takdir etmişimdir. O bizim içimizden birisi. Bizler gibi yıllarca yerel ve ulusal medyada görev yaptı. İçimizden biri olarak basınla ilgili çok fazla yanımızda olamasa da, hedeflediği başarıya adım adım ilerliyor Kaynarca. Ve Kaynarca’nın bu azmi, bu başarısı bana her zaman örnek olmuştur. Sevgili Milletvekilimiz Tülay Kaynarca’ya yeni görevinde başarılar diliyor, Bakan olarak görmeyi de yürekten temenni ediyorum. 

 

Babuşçu, Silivri’de Demiral ve Yönetimine devam dedi…

 

AK Parti Silivri İlçe Yönetimi, Dilek Demiral’in İlçe Başkanlığında devam ediyor.

30 Mart seçimlerinin ardından kamuoyunda, Dilek Demiral ve Yönetimi görevden alınacak söylentilerinin asılsız olduğunu da böylece görmüş oldu.

Gerçi bu söylentileri kimlerin çıkarttığı ortada ama ben buradan isimlerini yazmayacağım. 

İlçe Başkanı olmak için uğraşan birkaç kişi, Demral ve Yönetimine karşı türlü oyunlar içine girmişler.

Ama aldığım duyumlara göre AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Silivri’de Dilek Demiral ve Yönetimine devam demiş.

Babuşçu’nun bu kararından sonra, İlçe başkanı olmak için türlü entrikalar çeviren Zat-ı muhteremlerde avucunu yalamak düşüyor anacım.

Bilmem anlatabildim mi?!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi