Muzaffer Muyan

Muzaffer Muyan

YÖNETENLERİN SORUMLULUĞU

YÖNETENLERİN SORUMLULUĞU

Geçen köşemde yazmıştım tinercilik kader mi? bu yazımdan dolayı bir çok okurum bizzat tel teşekkür ederek ne kadarda önemli bir konuya değinmişsin dediler.  Bende okurlarıma teşekkür ederek araştırmalarıma devam ederek şöyle bir bakalım bizi yönetenler peki ne yapıyor akşama kadar koltukta oturup evrak mı imzalıyor? yoksa vatandaşın derdine derman mı oluyor ?..
Bu gün sizlere örnek ilçeden örnek yöneticileri yazmak istiyorum, bir toplumun mensur medeniyetler seviyesine çıkması hiç şüphesiz eğitimle  olur, buda yetmez alt tabandan başlayarak sosyal faaliyetlere teşvikle olur.

Bununda örneği eğitim spor ilçesi Çatalca'dan vereceğim, resimde gördüğünüz gibi bu resim akşam 21:30'da çekildi, ben çektim tribüne iyi bakın, en başta oturan Çatalca kaymakamımız Nevzat Taşdan bu resim çok önemli bakınız spor ilçesi Çatalca dedim hakikaten tam bir spor ilçesi. 
Belediye kültür müdürlüğünün bünyesinde yüzlerce gencimiz spor yapıyor, bunun yanı sıra Çatalca kaymakamımız ilçede kaymakamlık turnuvası olarak tenis, basket, voleybol futbol turnuvası düzenleyerek bahsettiğim gibi, gençlerimize alt yapı olarak sporu sevdirmeleri gençler arasında rekabet sportif alanda tatlı rekabet yaparak adeta gençlerimize örnek  teşkil etmişlerdir.

Resimde gördüğünüz gibi geç vakitlerde böyle pırıl pırıl gençlerimizi spor salonuna teşvik eden Çatalca kaymakamımız Nevzat Taşdan'a teşekkür ederiz. Bakınız bizleri yönetenlerin sorumluluğu ne kadar önemli.
Bu arada sizlere bir anımı anlatayım, Erguvan Festivali kapsamında yapılan savunma sporları turnuvasında herkes belediye başkanı gelecek diye koşuşturuyor, bende bekliyorum zabıtalar herkes pür dikkat başkan gelecek. 

İstanbul'dan gelen veliler herkes heyecanla beklerken birde baktık cem başkan sen seyirci bölümünden gir seyircilerin içinde otur maçları seyret, bizde başkanı bekliyoruz neden sonra fark ettim anons ettirdik Çatalca belediye başkanımız salona teşrif etmiştir, alkış tufanı koptu bu arada İstanbul'dan gelen seyirciler veliler şaşkınlıklarını dile getirdi, hatta bazıları biz böyle başkan görmedik, nerde bizim başkanımız 10 korumayla geziyor helal olsun sizin Cem başkana..

İşte sizlere örnek 2 yönetici profili bir ilin ilçenin eğer huzuru var ise, suç oranı yoksa işte sizlere örnek ilçemiz Çatalca bu konuda çok şanslı.. İlk yıllarda belediye başkanımız ve kaymakamımız biraz diyalog eksikleri olmasına rağmen şimdi el ele verince böyle güzel şeylerde oluyor diyor insanlar. Şimdi güzel ilçemizde çok güzel şeyler oluyor, bakınız hedefleri büyük olanların küçük şeylerin peşinde koşmadıkları açıkça belli oluyor yeter ki birlik beraberlik olsun...


Önceki ve Sonraki Yazılar
Muzaffer Muyan Arşivi