Avcılar’da gençlik hareketi!

Avcılar’da gençlik hareketi!
Avcılar’da kurulan Genç Avcılar Derneği Başkanı Okan Yüksel, ‘Amacımız gençlerimizin sosyal aktivitelerini arttırmak, uyuşturucu bataklığına çekilmesini önlemek ve yaşamlarında topluma faydalı birer birey olmalarına katkı sunmaktır.’ dedi.

Avcılar Gençlik Derneği’nden açılış

Avcılar Marmara Caddesi Hızırbey Pasajı adresinde faaliyete geçen Genç Avcılar Derneği’nin açılış kurdelesini Dernek Başkanı Okan Yüksel, Avcılar DSP İlçe Başkanı Selahattin Bezcioğlu, Avcılar CHP İlçe eski Başkanı Cafer Çınar ve Avcılar Tüm Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Doğan kesti.

Derneğin açılışına birçok gencin yanında bazı siyasilerin ve dernek başkanlarının da katıldığı gözlemlendi.

Açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Okan Yüksel, kurmuş oldukları derneğin hiçbir siyasi yelpazede yer almadığının altını çizdi ve şöyle devam etti: “Derneğimizin kuruluş amacı; Gençlerimizin sosyal aktivitelerini arttırmak, uyuşturucu bataklığına çekilmesini önlemek ve yaşamlarında topluma faydalı birer birey olmalarına katkı sunmaktır. Avcılar Kaymakamı ve Emniyet Müdürü ile bu konuda fikir alış-verişinde bulunduk. Bu konuda bizlere ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söylediler. Biz de kendilerine bu konuda elimizden gelen katkıyı sunacağız” dedi.

Avcılar’ daki bazı yerlerin gençleri uyuşturucu tuzağına çektiğini belirten Yüksel; “Yapacağımız sosyal aktiviteler ile gençlerimizin bu tip yerlere rağbet etmesini önlemek olacaktır. Bu konuda uzman kişilerin katılacağı konferanslar düzenlemek istiyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm gençlerimize kapımız açıktır” dedi.

Çoğunluğu gençlerden oluşan derneğin üye sayısının 164’e ulaştığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.