Armut yüklü TIR alev alev yandı

Armut yüklü TIR alev alev yandı
Bursa’da armut yüklü TIR, Kestel kavşağı yakınlarında bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Çıkan yangında TIR ve dorsesi küle dönerken, 25 ton yüklü armut zarar gördü.Edinilen bilgiye göre, İsmail Algül (37) idaresindeki...
Bursa’da armut yüklü TIR, Kestel kavşağı yakınlarında bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Çıkan yangında TIR ve dorsesi küle dönerken, 25 ton yüklü armut zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Algül (37) idaresindeki 33 CZC 31 plakalı TIR, Gürsu’dan dorsesine yüklediği yaklaşık 25 ton armut ile Mersin’e gitmek üzere yola çıktı. TIR, Kestel kavşağı yakınlarında bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Alevlerin yükseldiği fark eden sürücü Algül, aracı sağ şeride çekerek TIR’dan uzaklaştı. Alevler kısa sürede TIR ve dorsesini etkisi altına aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 45 dakika süren yangın söndürme çalışmasının ardından alevleri tamamen söndürdü. Ancak çıkan yangında TIR ve dorsesi tamamen yanarak kül oldu. Çıkan yangından dorsede yüklü olan 25 ton armutta nasibini aldı. Yola saçılan armutlar olay yerine gelen belediye çalışanları tarafından temizlendi. Yaklaşık bir saat trafiğe kapalı olan yol yanan aracın yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

"CANIMI ZOR KURTARDIM"

Olayın ardından yangının şokunu uzun süre atlatamayan sürücü İsmail Algül, “Yangını fark ettiğimde paniğe kapıldım. Aracı sağ şeride çektim ve kedimi dışarıya zor attım. Hala yangının şokunu yaşıyorum. Canımı zor kurtardım.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.