Belediye otobüsü bu kez de markete daldı!

Belediye otobüsü bu kez de markete daldı!
Denizli'de kontrolden çıkan belediye otobüsü bir markete girdi. İlk belirlemelere göre; otobüs şoförü yaşamını yitirirken 17 kişi de yaralandı.
Bugün sabah saatlerinde de İstanbul Kabataş'ta İETT otobüsü, yol kenarında bekleyenlerin arasına girmiş ve 18 kişi yaralanmıştı

Bugün sabah saatlerinde İstanbul Kabataş'ta İETT otobüsü, yol kenarında bekleyenlerin arasına girmiş ve 13 kişi yaralanmıştı. Olayın üzerinden henüz birkaç saat geçmişti ki bir üzücü haber de Denizli'den geldi.
Bu defa, Denizli'de kontrolden çıkan otobüs bir markete daldı. İlk belirlemelere göre; otobüs şoförü yaşamını yitirirken 17 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre; Fatih Hakyemez idaresindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşım otobüsü, Bursa Caddesi’nde karşı yönden gelen Yaşar Soyuçok (52) yönetimindeki otomobille çarpışarak kontrolden çıktı ve yol kenarında bahçedeki ağaçları yıkıp marketin duvarına çarparak durabildi.
Kazada şoför mahallinde sıkışan otobüs şoförü Hakyemez, olay yerinde hayatını kaybederken otobüste ve otomobilde bulunan 17 kişi yaralandı.Yaralılar 112 Acil Yardım ekiplerince çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza sırasında markete ait bahçede bulunan vatandaşlar ezilme tehlikesi atlattı.
Hakyemez’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Trafik ekipleri kaza nedeniyle caddeyi bir süreliğine araç trafiğine kapattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.