Beylikdüzü'nde tekvandoculara kuşak töreni yapıldı

Beylikdüzü'nde tekvandoculara kuşak töreni yapıldı
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Taekwondo Kursu'na katılan öğrencilere kuşak ve sertifika töreni yapıldı.
 Taekwondo Kuşak Sınavını başarı ile tamamlayan 100 öğrenciye sertifika ve kuşaklarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül ile Taekwondo Eğitmenleri verdi.

Kış Spor Okulları kapsamında, Beylikdüzü Kültür Merkezi ile Kavaklı Kültür Merkezi'nde eğitim gören ve Taekwondo Kuşak Sınavı'nı başarı ile tamamlayarak "sarı, sarı-yeşil, yeşil, yeşil-mavi, mavi ve mavi-kırmızı kuşak" almaya hak kazanan 100 sporcunun heyecanına aileleri de ortak oldu. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen kuşak törenine Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Büro Sorumlusu Cem Ülker, Beylikdüzü Belediyesi Taekwondo Eğitmenleri Metin Özdemir ve Tolga Yayla ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Taekwondo Eğitmeni Metin Özdemir, kuşak ve sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Taekwondo'nun çocukların kişisel gelişimine olumlu katkı yapan bir spor dalı olduğuna dikkat çekti ve "Bir savunma sporu olan Taekwondo içerisinde saygı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmayı barındırır" dedi. Özdemir konuşmasını "Çocuklarımıza ve onları bu sporu yapmaları için destekleyen velilerimize çok teşekkür ediyorum" diyerek noktaladı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.