Birini boğdular, biri başından vuruldu

Birini boğdular, biri başından vuruldu
Kadına şiddet sürüyor, Muğla'da iki kadın öldürüldü
 Muğla Ortaca’da Ali Rıza Y. adlı bir yurttaş, karısı Menekşe Y.’yi uykusunda boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Bodrum’da da Muhlis K., eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda A’yı tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Ortaca’daki olay dün sabaha karşı Terzialiler Mahallesi’nde meydana geldi. 29 yaşındaki 2 çocuk babası ve inşaat işçisi Ali Rıza Y., polisi arayarak eşi 26 yaşındaki Menekşe Y.’yi uykusunda boğdunu söyledi.

Ali Rıza Y. polis tarafından gözaltına alınırken, Menekşe Y.’nin cesedi, evde yapılan inceleme sonrası otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ali Rıza Y.’nin Emniyet’teki ifadesinde cinnet getirdiğini söylediği belirtildi.

Bodrum’da da 39 yaşındaki Muhlis K., eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda A’yı tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Olay, önceki akşam saatlerinde Gümüşlük’te meydana geldi. Arkadaşının doğum gününü kutlamaya giden Funda A, bir süre sonra eve gelen eski sevgilisi Muhlis K.’yle tartışmaya başladı. Arkadaşının yardım istemek üzere evden çıkmasının ardından Funda A., eski sevgilisinin kurşunlarına hedef oldu. İlk belirlemelere göre Funda A.’yı öldüren zanlı, daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.