CHP'li Taner Doğan İzmir Kemalpaşa için yola çıktı

CHP'li Taner Doğan İzmir Kemalpaşa için yola çıktı
Bornova Belediye Meclisi üyesi, Kemalpaşa’nın önde gelen iş insanlarından Taner Doğan, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan adaylığı için yola çıktı. Doğan, partinin tüm kademeleriyle yoğun temas kurarken Kemalpaşa merkezinden köylerine kadar yöreyi karış karış

İnsana güleryüzle dokunmak, her kesime seslenmek yaşam felsefemdir” diyen Taner Doğan şunları söyledi:

Ailemin Erzurum’dan İzmir’e göçmesinden sonra Kemalpaşa Bornova hattında yeni bir hayat kurmaya çalıştık. Pazar esnaflığı ile yola çıktık, kardeşlerimle birlikte hem tarımda hem ticarette alınterimizle ayakta kaldık. Kemalpaşa benim için ayrı bir sevda oldu. Sanayinin öne çıktığı yerlerdeki büyük fırsatları ve sorunları biliyorum. Tarımın öne çıktığı yerlerdeki bereketi sadece görmedim, yaşadım. Şimdi bütün enerjimi ve birikimimi Kemalpaşa için harcamak istiyorum.”

Kemalpaşa’nın Türkiye’nin pek çok bölgesinden göç aldığına dikkat çeken Doğan sözlerini şöyle sürdürdü:

Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum Kongresi’ni hep içinde hissetmiş insanlarız. Kalbimizde o ruh var. Partim bana görev verirse bu ruhla çalışacağım. Eğer partim başka bir arkadaşımızla seçimin kazanılacağı kararını verirse, bütün gücümle onun arkasında olacağım.”

Taner Doğan: Başkanlık benim için yaşam biçimi olacak

Kemalpaşa’nın büyüme sancıları yaşadığını vurgulayan Doğan, yurttaşların “Siz ne yapacaksınız” sorularına şu karşılığı verdi:

Kemalpaşa soframızdaki kirazdır, evlerimizin duvarlarındaki seramiktir. Kemalpaşa Kurtuluş Savaşımızın finalidir. Kemalpaşa yurdun dört bir yanından aldığı göçle Türkiye’dir. Ben bu bilinçle şehrimize hizmet etmek istiyorum. Kemalpaşa’nın altyapısı daha ileri düzeye çıkarsa, büyüme hızı da artacaktır. Tarladaki bereket sofraya, fabrikadaki üretim cüzdana daha hızlı ulaşacaktır.”

Doğan, Kemalpaşa’nın coğrafi konumunun çok elverişli olduğunu belirtti, “Bütün mesele bunu iyi kullanmak. Şehri çağdaş bir görünüme kavuşturup, cazibe merkezi haline getirmek” dedi.

Kemalpaşalılar Doğan’ı dinledikten sonra, “Sorunlarımızı bilen, bizden bir belediye başkanı istiyoruz. Aramızda güleryüzle dolaşan bir belediye başkanı istiyoruz” sözleriyle destek verdiler.

Doğan’ın çalışmalarının kimi bölümlerine ailesi de katıldı. Taner, “Belediye başkanlığı benim için bir yaşam biçimi olacak. En büyük destekçim ailemdir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.