Ekrem İmamoğlu saldırıya uğrayan Göknur Damat'ı ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu saldırıya uğrayan Göknur Damat'ı ziyaret etti.
Ekrem İmamoğlu ise kendisine desteğini açıklamasının ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Göknur Damat'ı ziyaret etti.
 Erdoğan'ın manevi kızım dediği Göknur Damat, İmamoğlu'na destek verince bıçaklı saldırıya uğradı13.05.2019 Pazartesi 11:57 - Son Güncelleme: 13.05.2019 Pazartesi 13:14Erdoğan\'ın manevi kızım dediği Göknur Damat, İmamoğlu'na destek verince bıçaklı saldırıya uğradı-A+Tekirdağ'da kanser tedavisi görürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Manevi kızım' dediği Göknur Damat, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıkladıktan sonra bıçaklı saldırıya uğradı.
 

Tekirdağ’da kanser tedavisi görürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "manevi kızım" dediği Göknur Damat, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu için "Her şey çok güzel olacak" diye paylaşım yapıp İmamoğlu’na destek için 20 TL para yatırdı.

Damat’ın bu paylaşımı sosyal medyadan eleştirildi. Damat’ın yazdıklarını sosyal medyada paylaşan bazı kullanıcılar, “Bizden olanı bir kenara attık. Bizden olmayanı başa taç ettik. Onlar da aldı bizi ayak altına paspas etti” şeklinde ifadeler kullandılar. Bazı troller de "geber" diye mesajlar attı. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Damat’a sahip çıktı.

BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Linç girişimine maruz kalan Damat, dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı. Hafif yaralanan Damat’a saldıran şahsı polis her yerde arıyor. Polis merkezinde ifade veren Damat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İMAMOĞLU ZİYARET ETTİ

Ekrem İmamoğlu ise kendisine desteğini açıklamasının ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Göknur Damat'ı ziyaret etti. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.